سلام خدمت دوستان.من آقا هستم جدا شدم.پسر ۲سال و نیم هم دارم که احتمال زیاد با من زندگی کنه.خیلی به من وابسته اس.به نظرتون مهد کودک بزارمش یا پرستار واسش بگیرم
اگه مامانش قبولش کنه بزار پیش مادرش بچه تا کم کم ۵ سالگی نیاز شدید به مادر داره بعد ها به مشکل میخوره بچه سواد عاطفی پیدا نمیکنه منزوی یا پرخاشگر میشه اگه مادرش قبول کنه پول پرستار رو بده مادر خودش تا مراقبش باشه تو اون تایمی که سر کار هستین هیچی و هیچکس جای مادر رو نمیگیره اگه امکانش هست این لطف رو در حق بچه ات انجام بده
یه صلوات برای سلامتی امام زمان و خوشبختی خودم مهمونم کنید 🌺🌺🌺🌺🌺
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه مااااادر چطور میتونه از بچه ۲ ساله اش بگذره ؟؟؟؟!!!!!!
من حتی اگه زیر اور زندگی خراب شده جون بدم دس از بچه ام نمیکشم
ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،. اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن.. دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!
میتونید با مشاور مشورت کنید...ولی چرا پیش مادر خودشون نزارید؟ ....اگه هم قصد برگشت به هم دیگه رو ندارید به هیچ وجه، زودتر ازدواج کنید تا اون خانم به این بچه هم رسیدگی کنه و هواشو داشته باشه....بین پرستار و مهدکودک قطعا دومی بهتره چون بچه اجتماعی میشه ...پرستار ممکنه چن مدت بعد پسرتون بهش وابستگی پیدا کنه و نتونید دیگه اونا رو از هم دور کنید