2777
2789
عنوان

اقا هستم کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 8830 بازدید | 198 پست

اگه مامانش قبولش کنه بزار پیش مادرش بچه تا کم کم ۵ سالگی نیاز شدید به مادر داره بعد ها به مشکل میخوره بچه سواد عاطفی پیدا نمیکنه منزوی یا پرخاشگر میشه اگه مادرش قبول کنه پول پرستار رو بده مادر خودش تا مراقبش باشه تو اون تایمی که سر کار هستین هیچی و هیچکس جای مادر رو نمیگیره اگه امکانش هست این لطف رو در حق بچه ات انجام بده

یه صلوات برای سلامتی امام زمان و خوشبختی خودم مهمونم کنید 🌺🌺🌺🌺🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مااااادر چطور میتونه از بچه ۲ ساله اش بگذره ؟؟؟؟!!!!!!

من حتی اگه زیر اور زندگی خراب شده جون بدم دس از بچه ام نمیکشم

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        

میتونید با مشاور مشورت کنید...ولی چرا پیش مادر خودشون نزارید؟ ....اگه هم قصد برگشت به هم دیگه رو ندارید به هیچ وجه، زودتر ازدواج کنید تا اون خانم به این بچه هم رسیدگی کنه و هواشو داشته باشه....بین پرستار و مهدکودک قطعا دومی بهتره چون بچه اجتماعی میشه ...پرستار ممکنه چن مدت بعد پسرتون بهش وابستگی پیدا کنه و نتونید دیگه اونا رو از هم دور کنید 

بچه شما خیلی کوچیک بهتره بزارید مهد پرستار هم دستمزدش بیشتره هم فرد مطمئن سخت گیر میاد کمی که بزرگتر شد میتونید پرستار بگیرید که تو خونه باشه 

ولی اگر مادرش شرایط نگهداری رو داره بهتره پیش اون باشه 

پرستار از موسسات مطمین بگیر و بگو گاهی اقوام نزدیک برن خونتون  خونه هم چند تا دوربین بذار آنلا ...

👍👍👍درسته توی همه اتاقها دوربین بذارید من به پرستار اعتماد ندارم 😒

❤بخاطر نعمت سلامتی است که زنده ام❤ خدایا سپاسگزارم 🙏🌹خدایا سپاسگزارم 🙏🌹 خدایا سپاسگزارم 🌹🙏