2777
2789
عنوان

اقا هستم کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 8830 بازدید | 198 پست
بنا به دلالیلی که حل نشد

ببخشید میپرسم ولی هنوزم ب همسرتون علاقه دارید؟؟خیلیا بعد جدایی بازم همسرشون رو دوس دارن

شاملو یجا ب آیدا میگه:💕باید ماند و ب تو ثابت کرد ک با موی سفید هم زیبایی!...😍ب همین قشنگی(:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنا به دلالیلی که حل نشد

خانمت چجوری دلش میاد بچه رو بده بهت. حداقل بگو نگهش داره خرجیش رو میدی  تا بزرگتر بشه 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

بچه پیش مادر راحت تره.‌ما یک فامیل داریم از هم جدا شدن. بعد پسرش همین حدودا بود نزدیک ۳ سال. طرف شوهرش گفتن ما نوه مون احتیاج به مادر داره تا ۷ سالگی پیش مادرش بود و بابا هر هفته دو نوبت میاورد‌پیش خودش. بعدش دیگه اومد پیش پدره. البته باز پیش متدره هم‌میره گاهی. متاسفانه بچه های طلاق خیلی اذیت میشن سر این جدایی

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست

پرستار

ولی یه پرستار مطمئن باشه و اینکه همه جا برای اطمینان کامل تونستید دوربین بذارین

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨
تهران.غرب

ت شهر ما ب جایی هست خانه بازی هستش تا 9 شبم بازه

نگهداری کودکم داره. اونجا بپرسین 

ولی بازم خانمتون راضی کنین چند سال دیگه نگهش داره 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 
اسی مامانش شرایط نگهداریشو نداره نیمه وقت؟  دلش بلخره مامانشو میخواد دیگه 😢

باورتون نمیشه ولی اصلا بهونه مادرشو نمیگیره.قط میگه بابا بابا علی علی

بازم بهتر از هرکسی دیگه ای ازش نگهداری میکنه 

شبا ک خونه ای سرکار نیستی بیارش پیش خودت روزا با مادرش بچه انقدی گناه داره بخدا با یه غریبه ک دلش نمیسوزه براش

کاربر صد هزاربار ترکیده 😑به خودم قول مردونه میدم وارد تاپیکای سیاسی نشم،