خانما بیاید از دوران عقدتون بگید چ کارایی کردید ک درست بودع والان خوشحالید ک انجام دادیدوچ کار اشتباهی ک ب خاطرش پشیمونید؟؟؟؟ی توصیه هم بکنید ک بهترین رفتار تو دوران عقد چیع؟؟؟
ما ٥سال دوست بوديم بعد عقد كرديم يه راست رفتيم سر زندگيمون😂😂
زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من سر یه سری چیزا ناراحت میشدم بهش نمیگفتم موند تو دلم بعد رفتم مشاوره گفت بهش بگو باهاش حرف بزن نگی تو دلت میمونه زیاد میشه یا ازش سرد میشی یا یه دعوا گنده میشه خلاصه رفتم گفتم بهش قرار گذاشتیم حتی ناراحتی های کوچک و مسخره رو بهم بگیم و همون باعث شد الان تو این ۵ سال دعوامون نشه
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
عقد من که بدترین و مضخرف ترین روزا بود حتی فکرشم عذابم میده بخدادقسم میخورم که عادی ترین چیزا در دوران عقد مث دستت و بگیره یا تو جمع کنار هم بشینی حتی من نداشتم و چقد ضربه خوردم ولی نمیدونم چرا جدا نشدم😔
این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان