2777
2789
عنوان

مجوز مشاغل خانگی

901 بازدید | 14 پست

سلام .کسی اینحا هست ک اطلاع داشته باشه .ب مشاغل خانگی .فروش لباس در منزل .مجوز مشاغل خانگی میدن.

چون‌من دستگاه کارتخان دارم در منزل و برام ی پیام مالیاتی اومده .گفتم اگه کسی اطلاع داره یا همین کاری مشغول هست راهنماییم کنه یا اینکه چیکار کرد و چند روز طول کشید ک مجوز رو گرفت چون میگن کسانی ک مجوز گرفتن جز معاف مالیاتی هستن.ک ی وقت از طریق دستگاه کارتخوان مالیات برام نزنن چون سود کارام خیلی کمه وفروشش داخل خونست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب سایت هم همون فروش خانگی بزن. مجوزی نمیخواد

میخاد داخل سایت دیدم .ک فروش خانگی مجوز بگیرید مشمول مالیات نمیشیم وگرنه فک کنم از طریق کارتخان جز کسایی باشیم ک مالیات پرداخت کنن

سلام عزیزم من دوره های انلاین و رایگان شناخت پوست و مو رو گذروندم و الانم دارم پاکسازی میکنم.خیلی درآمد خوبی دارم ک سودش خوبه خداروشکر همه بفکر زیبایی پوست هستن و هم محصول میخرن ازم هم نوبت پاکسازی میگیرن. اگ دوسداشتی میتونم کمکت کنم ۰۹۱۳۰۹۴۴۰۳۹