2777
2789
عنوان

چاق شدم کمک کنید

349 بازدید | 37 پست

بچه ها من تو هفته ی ۸ رفتم ترازو مامای دکترم ۶۳بودم.امروز تو هفته ی ۱۱،شدم ۶۶ کیلو😭😭😭😭😭 اینم بگم هماتوم هام جذب و دفع شدن و دیگه اثری ازشون نیست.موقعیت جنین هم خوبه.چه کنم تا حداقل چاق تر نشم؟؟؟؟ تجربه هاتون رو بگید لطفا🤧🤧 داغونم اصلا،مثه گاو اشتها کردم

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.

قبل از بارداری قد و وزنتون چقدربود؟وایا استعدادچاقی دارین؟

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدم راهکار لاغری بدم دیدم بارداری کنسل شد 😅😅😅شرمندم از اینجا به بعد کار من نیست

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

حداقل اینجا دردودل کردم آروم شدم،حتی اگه جواب ندید😭🤧

رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.

چاق میشی دیگه

بعد شیر بدی دوباره لاغر میشی

هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟                        کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد                 یکی که فقط مال من بود و بس..‌‌.

قبل بارداری تهش ۵۹ یا ۶۰ بودم با قد ۱۶۴ 

کاهو و سبزیجات بخور با ابلیمو یا روغن زیتون اینقد وزن زیاد کنی بعدا باید کم کنیا

حتما میخورم 🤧جلو ضعفمو میگیره؟

نگران اضافه وزن نباش من الان هفته ۳۲ ام ۱۵ کیلو اضافه کردم تا آخر بارداری هم حتما میشه ۲۰ کیلو ولی ه ...

شما طبیعی وزن اضافه کردی

من تو سه هفته ۳ کیلو خیلیه

اومدم راهکار لاغری بدم دیدم بارداری کنسل شد 😅😅😅شرمندم از اینجا به بعد کار من نیست

هییی دل غافل

خدا لقدت کنه مشتبی،مردک کم خرد

نه چاق نمیشدم ،از روزیکه بارداریمو فهمیدم و شدم استراحت مطلق تا دفع هماتوم این بلا سرم اومد

به خودت سختی نده گلم مولتی ویتامینت رو با صبحانه بخور میان وعده میوه بخور قندت میافته گرسنه میشی&nbs ...

ممنونم مامان گل😘😘 میترسم تا سن بارداریه شما بشم ۹۰ کیلو که بعیدم نیست