یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وایی نگو دوران راهنماییم تباهیتم شدییید بود خداااا😑😑😭😭😭😭😭
:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفرهی عقد رو داره😊 خودتونمتوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻 ....
یروز رفتم بیمارستان ی پسری بود چشم آبی قشنگ البته به چشم برادری هی نگاه میکرد به من و خواهرم
منم در ی نگاه عاشقش شدم برا چند ساعت فقط 🤣🤣 ی ده دوازده سالم بود خیلی خنگ بودم
تو از هر در که باز آیی بدین خوبی و زیبایی دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی 😍😍بهترین خودت باش حتی سخت ترین شرایط زندگیت مطمئن باش که خدایی که اون بالاس خودش هواتو داره .خدایا توکل بر خودت که جز تو کسی را ندارم ای مهربانترین مهربانان 🥰🥰
😂😂😂از همسایه خونه مامان بزرگینام خوشم میومد اونم همین طور
بعددددددد خونشون رفت من شب اسباب کشی رفتم درو باز کردم از لای در نگاه کردم 😂کلا هفت سال یا ۶ سالم بود .😂😂آهههههههه البته بعدش طرف میومد سر میزد اسمش معین بود