2777
2789
عنوان

جهزیه

182 بازدید | 14 پست

سلام دوستاااان 

من انشاالله عید ۱۴۰۲ یعنی حدود ۱ سال و دو ماه دیگه عروسیم الان تو عقدم 

کم کم شروع کردم جهزیه خریدن ریز ریز 

راهنمایی و نظر میخوام برای اینکه چی بخرم چی نخرم چی مفیده و چی ضروری نیست زیاد 

الان ی ماهه عقدم دو تا سینی و پیتزا پز و چایی ساز و کلی لباس تاپ و شورتک و اینا گرفتم با چند دست پارچ و لیوان و ی دست آرکوپال دم دستی و ی سرویس قاشق ۱۲ نفره ... اینا رو تا الان گرفتم ولی نمیدونم الان برقی بخرم یا زوده ؟

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول تیکه های بزرگ رو بگیر

خب بزرگا با داماده بهش گفتم از تابستون ۱۴۰۱ به بعد بخره دیره ؟

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه 
بخر عزیزم گرون میشه

میترسم قدیمی بشه و گرنه میخوام اتو و اینا رو بخرم

گلم اول درشتا و اصلیا رو بخر مثل برقیا و چینی و قابلمه و اینا بعد برو سراغ ریز میزه ها من چیزای مربو ...

اره الان برای ظرفای موندم ۳۰ نفر کلی میخوام نمیدونم چینی بخرم یا آرکوپال

برقی روالان بخر .چون گفتن بعدازعیدقیمت همه چی دوباره میره بالا

ببین چی توخونه مامانت بیشتربه کارت میاد 

اینجاخیلیامیگن چرخ گوشت الکیه ولی بعضیامثل من نمیتونن به گوشتای چرخکرده بیرونی اطمینان کنن وواسشون ازواجباته 

خودم چای ساز .پلوپز۲۴کاره .قهوه ساز.غذاسازوخردکن .آبمیوه گیری .آسیاب ومخلوط کن .همزن برقی .توستر .ساندویچ سازوسرخکن خریدم وازهمش خیلی استفاده میکنم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اره الان برای ظرفای موندم ۳۰ نفر کلی میخوام نمیدونم چینی بخرم یا آرکوپال

چینی اصلانخر .آرکوپال یاآیروپال یاپارس اوپال بگیر 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
برقی روالان بخر .چون گفتن بعدازعیدقیمت همه چی دوباره میره بالا ببین چی توخونه مامانت بیشتربه کارت م ...

من چرخ گوشت که به شدت واجبه  از این چیزایی که گفتی فقط قهوه ساز چون هیچکدوم اهلش نیستیم نمیخوام با پلوپز و توستر  بقیه رو میگیرم

چینی اصلانخر .آرکوپال یاآیروپال یاپارس اوپال بگیر 

خب یعنی ی ۶ نفره هم چینی نگیرم؟ 

اخهچون خانواده جمعیت زیاده میشن ۳۰ نفر آرکوپال گرون باز چینی ارزون تره .

ولی فکر کنم همون ارکوپال بگیرم آخرشم مامانم میگه ارکوپال

من چرخ گوشت که به شدت واجبه  از این چیزایی که گفتی فقط قهوه ساز چون هیچکدوم اهلش نیستیم نمیخوام ...

پلوپزهم خیلی به کارت میادا 

پلوپزمن .کیک پز وماست سازو....هم داره .واسه موقع هایی که میخوای بری بیرون ومیخوای وقتی ازبیرون میای غذات آماده باشه خوبه .میذاری ومیری .تاموقعی که برگردی 

خب یعنی ی ۶ نفره هم چینی نگیرم؟  اخهچون خانواده جمعیت زیاده میشن ۳۰ نفر آرکوپال گرون باز چینی ...

آره .من ۱۰دست آرکوپال .۳دست پارس اوپال و۱دست آیروپال خریدم .آرکوپال خیییلی شیک تروبهترازچینیه

آره .من ۱۰دست آرکوپال .۳دست پارس اوپال و۱دست آیروپال خریدم .آرکوپال خیییلی شیک تروبهترازچینیه

اره منم ی دست آیروپال دارم خواهرشوهرم پا گشا بهم داد