یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
درصد داره،حد و حدود داره عزیزم،گریه نکن لطفا،باور کن به اون ترسناکی ای که فکر کنی نیست،فتال فرکشنتون چند درصد هست؟ پس تا نبردید پیش متخصص خودآزاری نکنید🥰
رئیس افسانه ای مک دونالد: شانس با تلاش ارتباط مستقیم دارد.هر چه قدر بیشتر تلاش کنید،خوش شانس تر خواهید بود.
😐😐😐سل فری از همش اعتبارش بالاتره برای تشخیص سندورم . حتی از سونو و ازمایشهای غربالگری دوره ای اوناییکه که سنشون بالاست مستقیم میرن سل فری اتفاقا اون ازمایشا فقط یه عدد و احتماله ولی سل فری اعتبارش بالاتره.فقط یه تشکیل ساختار پروتئینی می مونه که اونا که سل فری میدن منفیه غربال دوم بررسی میکنه تشکیل ساختار پروئیینی و نخاع رو و سونوی ۱۸ هفته وگرنه اعتبار سل فری بالاست.البته الان باید امینو انجام بده مطمعن بشه ایشالا سالم باشه