2777
2789

هر روز دارم پسرم رو فحش های بد میدم و کتک میزنم بخاطر درس هاش!! بخاطر کوچکترین اشتباهش! هر روز هم میگم توبه ولی بعدش شده بدتر هم بزنم و فحش بدم! هر روز بهش فول میدم اینکارو نکنم ولی ...

پسرم عین فرشته پاک و مهربون و مظلومه

با این همه بدرفتاری که دارم هنوز عاشقمه و طاقت دوری نداره

دیگه دلم میخواد بمیرم بلکه پسرم از دستم راحت بشه بخدا

از اول ازدواجم یه زندگی نحس و بدی رو شروع کردم پر از مشکلات مختلف... تمام کارهای پسرم از همون نوزادی تا الان صفر تا صدش با خودم بوده با یه اعصاب داغون و زندگی پر از مشکل که توان و انرژی برام نمونده

اگه خارج از ایران بودم مطمعنم تا حالا صد دفعه به جرم کودک آزاری باید میرفتم زندان و بچم هم ازم میگرفتن😭

خدا لعنت کنه شوهرم رو

خدا لعنت کنه خودم رو که اینقد ضعیف و بیخود شدم

خواهش میکنم هر کسی قرص آرام بخشی چیزی میشناسه که بخورم وحشی نشم بهم معرفی کنه

میدونم باید رو خودم کار کنم میدونم فرشته من دستم امانته

میدونم الان من یه آدم روانی هستم ولی هیچ کنترلی رو کارهام ندارم

لعنت به فقر و بی پولی

لعنت به هر جی آدم معناده

لعنت به من با این اراده ضعیف و شخصیت گوهم

بچه ها کسی قرصی چیزی میشناسه حال من روانی  رو کمی خوب کنه؟؟ 

منم مثل خودت از اول با دوتا با خودم بوده و.. مولتی ویتامین مینرال روزی یه دونه صبح بخور .. شب هم یه ویتامین ب یک سیصد .. بچه یدفعه میپوکه .   سخته میدونم ولی یکم ملاحضشو بکن ... 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو مشکلتو حل نمیکنه

ولی فلوکستین بخور شاید حداقل یه کم آروم بشی بچه معصوم رو نزنی اون به خواست خودش نیومده توی این دنیا و همه پناهش تویی به باباش که امیدی نیست.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!