2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالله که هیچ مشکلی نیست عزیزم. توکل به خداوند کن. میشه بگی وزن تولدش چقدر بوده الان چنده؟؟

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 

سلام عزیزم 

صبحتون بخیر 

عزیزم دکتر خوب باید بتونه از روی سونو هم تشخیص بده اگه مشکل فرزندتون اورژانسی نیست لطفا به یک دکتر دیگه هم سونو رو نشون بدید چون واقعا عکسها در کل عوارض زیادی دارن و آمار نشون میده در ایران عکسهای تشخیصی سه برابر کل قاره ی اروپاست الان خودتون میتونید در موردش تحقیق کنید 

و بعد اگه مجبور شدید و دکتر حاذق پیدا نکردید به امید به خدا اقدام کنید برای عکس 

منکه خودم شخصا طب سنتی رو ترجیح میدم البته اونم پیش طبیب حاذق 

انشاا... که هر چی خیره برای کوچولوتون پیش بیاد 

یا حق🌻🌻🌻

وزن تولد ۳۱۰۰ وزن الان که ۳ ماه و نیمه ۵۳۰۰

یکی همینجا که میگفت طب سنتی خونده میگفت شیر مادر اگه طبعش سرد باشه باعث رفلاکس میشه میگفت عرق نعنا با بارهنگ بجوشونین فک کنم با عسل میگفت بخورین بعد میگفت شیر رو ناخنتون بدوشین اگر سریع لیز خورد طبعش سرده اگه موند گرمه. دیگه صحتش رو نمیدونم چقدر هس

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 
یکی همینجا که میگفت طب سنتی خونده میگفت شیر مادر اگه طبعش سرد باشه باعث رفلاکس میشه میگفت عرق نعنا ب ...

انجام دادم شیرم لیز نخورد اتفاقا رفلاکس مال دریچه مری و معده س که برا کودک شله و کامل رشد نکرده ولی خب تو بعضی نی نی ها شدیدتره

سلام عزیزم ممنونم فعلا به دکتر خوب دسترسی ندارم خودمم مرددم

خواهش میکنم عزیزم 

هرچی خیره انشاا... براتون پیش بیاد تحقیق کردن در اینمورد خیلی میتونه کمکتون کنه درسته ما بزرگان زیادی در طب سنتی داشتیم و داریم اما الان خارجیها خیلی بیشتر از ما روی این قضیه دارن سرمایه گذاری میکنن اگه داروهای گیاهی رو برای رفلکس فرزندتون به انگلیسی سرچ کنید متوجه این موضوع میشید 

natural remedies for babies with gerd 

or

herbal remedies for babies with gerd