2777
2789

اولین بار بعد کاشتم  رفتم برای ترمیم مدل ناخونام گلدونی بود گفتم این سری مربع کن برگشت گفت نمیشه که مواد رو تو هوا که نمیتونم بزارم 

ولی من شنیده بودم هر سری میشه مدلش رو تغییر داد احساس میکنم این خانومه چون قیمتاش پایینه وقت نمی‌ذاره واسه مشتری تند تند تو نیم ساعت واسم انجام داد چون مشتری بعدیش منتظر بود بهانه آورد 

الان سوالم اینه شما مدل رو میشه تغییر داد یا خانومه راست گفته 

مثلاً نوک تیز رو مربع کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا معلوم که میشه اصلا ناخن رو ریموکنی از.کاشت قبلی چیزی باقی نمیمونه که میشه هرمدل که بخوای زد

ریمووش نکرد بعد بیست روز رفتم ترمیم از بغلای ناخن باید مواد میزد که مربع شه می‌گفت مواد نمی‌مونه کنار ناخن

من مامانم کاشته ناخناش دفعه قبل بیضی بود الان مربع کوتاه بدون لاک طببعیه

اهان می‌خوام بدونم الان مربع کوتاه رو میشه مربع بلند کرد مثلا 

خانومه میگه مواد رو هوا واینمیسته که در حالی که من شنیده بودم با فرمر میشه بلند کرد

اهان می‌خوام بدونم الان مربع کوتاه رو میشه مربع بلند کرد مثلا  خانومه میگه مواد رو هوا واینمیس ...

میشه ربطی نداره کلا قبلیارو میتراشن جدیدمیزنن هربار ۲ساعتم طول میکشه والا

میشه تغییر داد 

من گاهی اوقات بدون گذاشتن تیپ ناخنم رو کلی بلند میکنه و هر سری یه مدل میزنم یبار گرد دو هفته  بعد تیز دو هفته بعد کوتاه دو هفته بعد بلند البته ترمیم یکماهه هست من چون عاشق ناخنم زود به زود میرم

متأهل 

میشه😐😐

کلک زد بهم 

نمیدونم چرا اینجورین این جماعت عروسی داداشم بود همون آرایشگاهی که برای عروسی رفت زنداداشم رفتیم ناخن کاشتیم  اسم عروس که اومد از ما دوبرابر گرفت بعدا متوجه شدم خواهر شوهر دوست قدیمی ایم بوده که به اونم گفته بود که مارو تیغ زده رسماً 

شب که عروسی تموم شد دیدم سه تا شکسته بدون اینکه متوجه بشم اصلا 

رفتم پیش یکی دیگه اونا رو کند از اول کاشت  که خیلی منت قیمت مناسبشو می‌ذاشت بعد بیست روز با زنداداشم رفتیم ترمیم  واسه اون یک ساعت و نیم زمان گذاشت به من کلا نیم ساعت تا اون موقع مشتری بعدیش اومد الکی هی بهونه آورد فقط کارم تموم شه😥😥😥

کلک زد بهم  نمیدونم چرا اینجورین این جماعت عروسی داداشم بود همون آرایشگاهی که برای عروسی رفت ز ...

باید بهش بگی این سری رفتی بگو که من که میدونم میشه حالت ناخونمو درست کنی نخواستم جلو مشتریت حرفی بزنم منم اوسکل فرض نکن پول میگیری کارتم درست بی منت درس انجام بده نمیتونی کار نکن عزیزمن ولا 

بشورش بزارش کنار😬😁

وَِفَِاَِیَِ بَِیَِ وَِفَِاَِیَِاَِنَِ ڪَِــرَِدَِهَِ پَِـَِـیَِرَِمَ💔🖤
میشه تغییر داد  من گاهی اوقات بدون گذاشتن تیپ ناخنم رو کلی بلند میکنه و هر سری یه مدل میزنم یب ...

بیشعور دروغ گفت بهم پس 

این سری بهش میگم عین آدم وقت تعیین کن که دروغ نگی 

منم خیلی خودمو نگه داشتم بیست روز بود به من و زنداداشمم بود دو هفته به دوهفته می‌رفتیم ولی شوهرامون خیلی غر میزنن هم هزینش 😡هم  فامیل و خانواده ما اینقد مذهبی و ساده ان من بینشون تابلوام شوهرم خیلی گیر میده الان رنگ نود زدم فقط تو چشم نباشه زیاد