همه حالشون خوب نیست ولی حاضر نیست کاری برای حالش بکنه
چندین تاپیک دیدم که حال روحیمون خوب نیست بله مشکلات بزرگتر هست باید با مشاور صحبت کرد و خیلی کارا هست میتونید انجام بدید و در کنار مشاور حالتونو خیلییی بهتر بکنید و اروم بگیرید
میدونین چقدر راه هست که ارومبکنید خودتونو درونتون رو شفا بدین و به ارامش برسین؟
ولی هممون با ورودی های غلط به مغزمون فقط داریم بیشتر و بیشتر خودمونو تو منجلاب فرومیکنیم یه سری مشکلات درونمون داریم یه سری چیز هایی که بهشون توجه نکردیم شاید از بچگی و الان با نی نی سایت و ایسنتا فقط ذهنمونو با چیز های دیگه سرگرممیکنیم اصلا نمیذاریم دقایقی تو ذهنمون سکوت باشه بفهمیم مشکل چیه از کجاست که حالمون بده از کجاست نمیدونیم چرا اینطوری هستیم یعنی بلد نیستیم جایی یادمون ندادن خیلی از چیزایی که برای ارامش و زنده گی ( بله زندگی) کردنمون نیازشون داریم:)
خواهش میکنم یاد بگیرید تو لحظه حال باشید دنبال مدیتیشن کردن باشید روزی ۱۰ دقیقه وقت بذارین من چندین بار تو سایت گفتم ولی کسی توجه نکرده شاید خیلیا ندونن چیه برید جستجو کنید تاپیک قبلم گفتم از کجا گوش بدید شما هیچ پیش زمینه ای لازم نیست داشته باشید فقط یه فایل صوتی هست که یه نفر صحبت میکنه و شما رو راهنمایی میکنه وکمکتون میکنه ذهنتونو اروم بکنید اوایلش شاید سخت باشه تمرکز کنید اما به مرور اروم میشید و کلی انرژی خوب به خودتون میدید تو این دنیایی که پر از خبر تلخ و پر از درگیری های مسخره وگذراست که نصف بیشتر مشکلاتی که یکسال پیش برای خودمون بزرگ کرده بودیم الان حتی یادمون نیست برای حال خوبتون و روح و روانتون ارزش قائل بشین وقت بذارین برای خودتون به دنبال چیزای هایی باشین که کمکتون میکنن به دنبال ورودی های خوب برای ذهنتون باشید تا اتفاقات خوب براتون بیوفته ❤️
کلی اگاهی هست که میتونید کسب بکنید و کیفیت افکارتونو به شدت بالا ببرین ما خیلی از نا اگاهی والدینامون ضربه خوردیم اگر ما تغییر نکنیم این چرخه تا ابد ادامه پیدا میکنه بیاید ما قطع کنیم این چرخه رو قطعا میتونیم خیلی چیزا رو تغییر بدیم:)
فقط خواستم یه سری چیزای رو به شما و خودم باداوری کنم مرسی خوندین🌺