2777
2789
عنوان

دندان نداشتن نوزاد ۱۶ ماهه

3853 بازدید | 36 پست

سلام بچه ها. من بچم الان ۱۶ ماهشه هنوز دندون نداره از چند ماه پیش زیر لثه هاش سفتی نوک دندون حس میشه اما لثه اش رو پاره نمی کنه بیاد بیرون. از چهار ماهگی علایم دندون رو داره بردم دکتر قطره کید دی۳ فروت داده گفته پنج قطره بده سر یک ماه باید دربیاد وگرنه بیارش براش ازمایش تیرویید بنویسم... حالا درخواستم اینه مادرایی که بچه هاشون دیر دندون در اوردن بیان از تجربه اشون بگن بلکه این دل من اروم بگیره ...

دختر من ۱۴ ماهگی درآورد. دکتر آمپول ویتامین D3 داد گفت اگه درنیاورد بیار چاک بدم براش. ولی یادم نیست ...

اتفاقا منم انتظار داشتم امپول تجویز کنه اما فقط قطره د۳ داد حالا نگرانم به اندازه کافی موثر نباشه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا منم انتظار داشتم امپول تجویز کنه اما فقط قطره د۳ داد حالا نگرانم به اندازه کافی موثر نباشه...

من بردم پیش دندانپزشک کودکان. میخوای یه دکتر دیگه هم ببر. ولی وقتی درآورد یهو چهار تا با هم درآورد😄😄

من بردم پیش دندانپزشک کودکان. میخوای یه دکتر دیگه هم ببر. ولی وقتی درآورد یهو چهار تا با هم درآورد😄 ...

نگرانم...دکترش متخصص نوزادان و کودکان و فوق تخصص مغز و اعصاب اطفال هست. نمی دونم واقعا

نگرانم...دکترش متخصص نوزادان و کودکان و فوق تخصص مغز و اعصاب اطفال هست. نمی دونم واقعا

نگران نباش در میاد. بعضی بچه ها دیر دندون در میارن. مامانم میگه خواهرم هم دیر دراورده. حالا میخوای خیالت راحت شه دندانپزشک هم ببر