2777
2789
عنوان

دندان نداشتن نوزاد ۱۶ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 3853 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول د۳نمیدادی و وزنش همیشه رو نمودار بود؟؟

وزنش با توجه به وزن اولیه بر حسب نمودار نرمال بود... هر چند از هم سپاس وزن کمتری داشت چون بدو تولد هم از بقیه کم وزن تر بود

بعد از چند ماه ، که خبری از دندون جدید نبود تقریبا دوماه یا سه ماه که دخترم علایم دندون درآوردن رو د ...

سلام .  یکی از دندون های نیشش لثه رو باز کرد و بیرون اومد و یه دندون اسیاب بزرگ هم دراورد که نصفش قشنگ از لثه اومده بیرون...دوز دسه رو اون روز هایی که میدادم رسونده بودم به ۲۰۰۰ آی یو. و سر یکماه که شد قطع کردم و دکترش رو هم در جریان گذاشتم. الان از موقع قطع کردن دسه حدود ده روز میگذره و دومین دندون نیشش دو سه روزه که لثه رو باز کرده و تیزی نوک دندون از لثه اومده بیرون. الان پنج روزه که شب تا صبح که خوابه چند بار با نق و غر و چیزی نزدیک به گریه بد خواب میشه ، تقریبا چهار پنج بار. دو روز هم هست که تو بیداریش بهانه گیر شده و الکی نق میزنه بهانه میگیره و گریه می کنه. امروز صبح تو فک پایین اش( حد فاصل بین دوتا دندون جلو( خرگوشی های پایین) و دندون های اسیاب) یه نوک سفید زیر لثه دیده شد اول دست زدم ببینم اومده بیرون از لثه و تیز هست یا نه اما دست زدم تیزی زیر انگشتم نیومد دندون اسیاب بزرگ فک پایین سمت چپش هم خیلی خیلی قلمبه شده و دقیقا زیر لثه است فقط مونده لثه رو باز کنه و بیاد بیرون. از ظهر به اینور دوبار دست و پاهاش رو لمس کردم از حالت عادی گرم تر بود سرشب رفتیم بیرون و دستاش داغ بود و بعد از برگشتن دماش رو گرفتم و تب سی و هشت و هفت بود ساعت نُه شب استامینوفن دادم یکم کنترل شد اما هی داغ و گرم و سرد میشه بیشتر سرش داغه و دست و پاش معمولیه. الانم خوابیده و من بیدارم . دعا کنید تب اش بیاد پایین.

عقیق عزیز با احترام میخوام بهت بگم من آدم مذهبی ام هستم و بهش افتخار میکنم اینو میگم ک بدونی چیزی ک میگم ی درده برام فکر میکنی چرا جوونای الان از دین زده شدن چرا ب وجود آفریننده شون شک دارن 

چون بهشون دروغ گفتیم گولشون زدیم ب اسم دین هر بلایی دلمون خواسته سرشون آوردیم خیانت کردیم بهشون ظلم کردیم و همه ی این ها ب اسم دین و اسلام بوده 

من تا حالا اینو نگفتم اما من از اعضای کادر درمان بودم ب دلایل دینی خودشون ک اغتشاش گرم الان تعلیقم و اینکه عزیز دلم کاش میشد همه اسلام رو از دید ماموستای محبوب من میشنیدن ک عاشق اسلام میشدن 

اما اسلامی ک الان حاکمه بر ما اگ این اسلام واقعی بود قطعا من کافر بودم

عقیق عزیز با احترام میخوام بهت بگم من آدم مذهبی ام هستم و بهش افتخار میکنم اینو میگم ک بدونی چیزی ک ...

من قبول ندارم عزیزم همون بلایی که سر جوونای ما اومده تو بقیه کشور ها هم اتفاق افتاده پس فقط مشکل دین اسلام نیست. دین گریزی سر تاثیر رسانه و کم کاری مذهبی ها اتفاق افتاده

خب الان نزدیک یک ففتهده دوازده یا پونزده روزه که همون دندون هایی که زیر لثه بود و قلمبه شده بود لثه رو باز کرده و اموده بیرون. یعنی دندان اسیاب فک پایین سمت چپ و دو تا دندون مابین اسیاب ها و دندونای جلو فک پایین. الان سه روزه که بسیار بد خواب شده و با وجودی که روز ها نمی خوابه اما شب ها ساعت دو سه صبح می خوابه خیلی بهانه گیر شده دایم بهانه میگیره لج می کنه و گریه می کنه دو روزه که درد لثه هاش رو بهم میگه و دایم انگشتش رو روی لثه هاش می کشه. امروز دیدم که لثه های اون دو تا دندون باقیمانده فک پایینش قلمبه اس و سفتی دندون زیر لثه حس میشه.