2777
2789
عنوان

دندان نداشتن نوزاد ۱۶ ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 3853 بازدید | 36 پست
دکترش گفت اره وزنش کمه کوچولوعه.... وزن بدو تولدش هم ۲۳۵۰ بود

بقیه مراحل رشدش چطور بود؟ گردن گرفتن غلت زدن نشستن راه رفتن به موقع بود؟ 

"اللهم صل علی محمد و آل محمد"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقیه مراحل رشدش چطور بود؟ گردن گرفتن غلت زدن نشستن راه رفتن به موقع بود؟ 

اره همه چیش به موقع بود... از ده ماهگی راه افتاد( به درو دیوار و وسایل دست می گرفت بلند میشد و راه میرفت) اما تا ۱۴ ماهگی طول کشید تا تنهایی بدون تکیه گاه راه بره

نگرانم...دکترش متخصص نوزادان و کودکان و فوق تخصص مغز و اعصاب اطفال هست. نمی دونم واقعا

میشه اسمشو بگی

دخترم تشنج کرده دنبال همچین دکتریم

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐

سلام بچه ها اومدم نتیجه رو بهتون بگم شاید به مادرای دیگه ای که ممکن چنین مسئله ای براشون پیش اومده و نگرانن کمک کنه. من طبق دستور پزشک به بچم قطره د۳ رو دادم سر یک هفته یکی از دندون های خرگوشی بالا دراومد سر بیست و یک روز دومی دراومد و الان هم متوجه شدم دوتا اسیاب از بالا از لثه اومده بیرون. الان نگران اینم که چرا به ترتیب در نیومده و باید فردا یا پس فردا مجددا به دکتر دخترم زنگ بزنم و در مورد ادامه دادن د۳ و دوزش ازش بپرسم

یکی از فامیلای مامانم بچشون توی ۱۸ ماهگی اولین دندونش دراومد و سر دوسالگی راه افتاد اینو هم من هفته پیش شنیدم چون به من گفتن نگران نباش و فلانی هم بچش اینجوری بوده و اینا... حالا باز هر اتفاقی افتاد میام بهتون میگم.

راستی بچه ها من بچم برا دندونش یبوست شده و قبل از نیش زدن هر دندون یکی دوروز یبوست میشه و برا دفع با گریه و ادیت پی پی میکنه. و به من گفتن اگر یبوستش از دندوناش باشه تا وقتی دندواش در بیاد باید مدارا کنی منم فعلا بهش شربت انجیر میدم و اب هم زیاد میدم دیگه توکل بخدا باید صبور باشم

سلام بچه ها. من بچم بعد از مصرف اون قطره د۳ فروت ۱۲۰۰۰ در عرض دوماه ۶ تا دندون دراورد . از وقتی دوره مصرف داروش تموم شده ( که تقریبا دوماه میشه)دندون جدید درنیاورده و دندون هایی هم که دراورده کامل نشده ( یعنی کامل از توی لثه بیرون نیومده) امروز مجددا با دکترش تماس گرفتم و گفتن  یک دوره دیگه همون قطره د۳ فروت ۱۲۰۰۰ رو بهش بدم اما فقط یک دوره یک ماهه. فعلا هنوز نگرفتم اما میخوام بعد ماه رمضان به توصیه پزشک عمل کنم. باز هر چیزی شد میام باهاتون درمیون میزارم دوستان

سلام عزیزم،خوبی؟ گلم شما همونی ک توی تاپیک یکی از بچه ها گفته بودی فیبروم داری،الان تاپیکتو دیدم ک نی نی داری😍خوشحال شدم 

عزیزم میشه بگی فیبروم توی بارداریت مشکلی ایجاد کرد یا نه؟یا کلاً رفع شد بعد باردار شدی؟

آخه من در حال اقدام هستم و فیبروم ۵ mm دارم،خیلی نگرانم

سلام عزیزم،خوبی؟ گلم شما همونی ک توی تاپیک یکی از بچه ها گفته بودی فیبروم داری،الان تاپیکتو دیدم ک ن ...

بله دارم هنوز. نه مشکل خاصی که اختصاصا مربوط به فیبرومم باشه نداشتم. ولی جفتم مشکل داشت درست خونرسنانی نمی کرد اختلال خونرسانی داشت. فیبرومم هم توی بارداری ۷ میلیمتر رشد کرد ولی درکل مشکل خاصی ایجاد نکرد. من جفتمم کلا پایین بود فیبرومم قسمت بالای رحمم بود و دکترم گفتن مشکل جفتم ربطی به فیبرمم نداشته.

سلام بچه ها اومدم نتیجه رو بهتون بگم شاید به مادرای دیگه ای که ممکن چنین مسئله ای براشون پیش اومده و ...

سلام روزی چند قطره میدادین؟ پسرم یکساله شد خبری از دندون نیست 

سلام روزی چند قطره میدادین؟ پسرم یکساله شد خبری از دندون نیست 

دکتر به دختر من د۳ دوز ۱۲۰۰۰ داده بود باید روزی پنج تا قطره میدادم . چون دوزش خیلی زیاده فقط باید طبق دستور پزشک بدید وگرنه مسمومیت دارویی میاره و به کبد آسیب میزنه

بعد از چند ماه ، که خبری از دندون جدید نبود تقریبا دوماه یا سه ماه که دخترم علایم دندون درآوردن رو داره اما دریغ از دندون جدید. الان به دخترم همچنان دارم د۳ میدم اما دوز استاندارد ،یعنی ۶۰۰ IU برای بچه دوساله. اما باز هم با وجودی که چند ماه دارم با این دوز د۳ میدم اما خبری نبود. من الان چند روزه دوز د۳ رو به ۸۰۰ IU رسوندن و فقط قراره یک هفته تا ده روز با این دوز بهش بدم و بعد برای حدود یک تا دو هفته احتمالا قطعش کنم یا کمش کنم. الان به این دلیل بیدارم چون دخترم از ساعت دونیم شب تا همین الان درد داشت و گریه می کرد و نمی خوابید اول نفهمیدم برا دندوناشه، بعد که دیدم دایم انگشتش رو می کنه تو دهنش و دندونش رو رو هم فشار میده فهمیدم درد و مشکل دندونشه. من دایما تغییرات لثه و دندون و داخل دهان بچم رو چک می کنم تا چند روز پیش  هیچ چیزی نبود هیچ خبری نبود نه برآمدگی و قلمبگی دندون نه نشانه ای از باز شدن لثه برای دندون اما راستش دیروز که دهنش رو نگاه کردم دیدم دندون های نیش بالا کاملا قلمبه و برآمده شده و دست میزنی دندون کاملا زیر لثه است ... چقدر بچم آذیت شد . هر وقت هم به دکترش میگم بابا دختر من دو سال و دوماهش شده کلا ده تا دندون داره و ماه هاست دندون جدید ندارن اما دکترش میگه اشکالی ندارد باید روند طبیعیش رو طی کنه. می پرسم د۳  بدم میگه نه. استامینوفن دادم خورد و الان بالاخره خوابید. احتمالا زنگ بزنم با دکترش صحبت کنم

سلام بچه ها. من بچم بعد از مصرف اون قطره د۳ فروت ۱۲۰۰۰ در عرض دوماه ۶ تا دندون دراورد . از وقتی دوره ...

دوباره که دکتر گفت یک ماه دیگه د۳ با دوز ۱۲۰۰۰ بدم  دخترم دوتا دندون دیگه هم درآورد  بعد من دارو قطع کردم اما دو تا دندون بعدی رو خیلی با فاصله از هم درآورد و هنوز هم کامل از لثه بیرون نیومده منم شروع کردم به دادن دوز ۶۰۰ IU0د۳ به دخترم