2777
2789
عنوان

بیایین امشب رو تعریف کنم بخندیم

275 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها من تابحال اینجور تاپیک نزدم💣🙈

ولی خدایی شوهرم خیلی بامزست ماشاله ❤

گفتم شماهم بخندین غم و غصه هاتون رو یه لحظه فراموش کنید🤗

شوهرم اخلاقش اینطوریه که هیچوقت هیچوقت برای خودش لباس نمیخره حتی جوراب منم براش بخرم داد و بیداد که ببر پس بده لازم ندارم منم هربار خودمو نقره داغ میکنم که لیاقت نداری و چیزی دیگه برات نمیخرم 

ولی باز میخرم مثل امشب....

دخترم امشب برای اولین بار تو تاریخ زود خوابید💤💃🏽💃🏽

شوهرمم جلوی تی وی دراز کشیده بود با پیژامه بعد من برای اینکه لباس رو مجبور بشه بپوشه رفتم تو اتاق خواب گفتم بیااااااا کارت دارم 

منتظر تو دستمم لباس وایساده بودم که یهو شوهرم ببخشید ببخشید لخت اومد تو اتاق وای من ترکیدم از خنده بهش گفتم من برای این صدات کرده بودم تو چرا اینجوری اومدی طفلک گفت دیدم بچه خوابیده فکر کردم بخاطر این صدام کردی بیام اینجا😅🙈💣

بازم خیلی خیلی ببخشید دوستان من واقعا کاربر بی ادبی نیستم😁

لباس هم پوشید گفت رنگ کار خرابی بچه هاست ببر پس بده🤕🥴

دوست داشتین عکس لباس هم میزارم ولی باید تا صبح کوکو کنید و نازمو بکشید😆🤪

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   

از خدا خواسته وارد اتاق خواب شده🔫🤣

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐😐

از سال ۹۸ کاربر نی نی سایت بودم البته کاربر خامووووش🤫😁سپس در مورخ ۱ مهر ۱۴۰۰ وی تصمیم گرفت کاربری خودشو بسازد با گوشی جدید😂سپس یک بی کله دیوانه باعث تعلیقیم شد😒سپس وی به نی نی یار ایمیل زده و مقداری پاچه خاری کرد تا برش گرداند😊🤣نی نی یار نیز خام حرف های وی شد و برم گرداند 🤣🤣🤣🤣ولی باز هم وی بحث سیاسی کرده و تعلیق شد و پاچه خاری برای نی نی یار دِگر جواب نمیداد😔🤣وی تصمیم گرفت با شماره خاهرش بیاید نی نی سایت 😍وی نامش هست_جنگوله فنگول_🤭بله دوستان جینگول فینگول برگشتههههه😉لطفا اگر تاپیک دعوا دیدید وی رو تگ کنید بنده گیس و گیس کشی دوست دارم🤣🤣🤣🤣 اقا من خودم کم بودم برداشتم اجیامم اوردم 😂😂@شوهر_jengolefengol و @خاهر_jengolefengol اینا با منن اوکی؟نبینم بگین بلا چششون ابروعه هااااا😎💣https://harfeto.timefriend.net/16419136005807
ماشاالله 🤧

😁😁😁😁

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
حالا دلشو نمیشکستی😁... طفلی رو صایع کردی ک

از کجا میدونی؟ بقیشو که تعریف تکرد😄😄😉😉😉😉

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

از خدا خواسته وارد اتاق خواب شده🔫🤣

آره خواهر میبینی فرصت طلب رو🤭

فقط مراقب باش 😂 بعضی‌ها خیلی حسودن و از درون همین داستان تو، یه سوژه‌ای درست می‌کنن که تو نسبت به ش ...

بوووووم⁦☹️⁩🍃💣

منم سرگشته و حیرانت ای دوست.....🤧😐

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

آره خواهر میبینی فرصت طلب رو🤭

همشون همینن😅

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻