2777
2789

دیروز با شوهرم بحثمون شد و اونم شروع کرد کتک زدن من و داشت خفم میکرذ واقعا مرگو جلو چشام دیدم بینیمم گرفته بود ک نتونم نفس بکشم و الانم گلومم زخمه و بدنم کبود نمیتونستمم دیروز به پلیس زنگ بزنم گوشیمم گرفته بود و تا خواستمم از خونه بزنم بیرون منو گرفتو نتونستم فردا اول باید برم کلانتری تا بفرستم پزشک قانونی چیکار کنم؟؟؟ الانم میترسم بزنگم به پلیس جلو همونا خفم کنه گلومم الان وحشتناک درد میکنه از کبودیام فیلمو عکس گرفتم ولی صورتو دهنم ک خونی بودو نتونستم منو گرفت تا صورتمو بشورم

نخوندم کامل

ولی‌وقتی ازار میبینی باید سریع بری وگرنه ردش میمونه..

با لباسایی ک زدن ..لباسات ننداز و نشور بزارش تو کیسه ای که ثبت بشه

حموم نرو برو کلانتری الان

برام ی صلوات میفرستی؟ خدا خیرت بده🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینم بگم ۲۵ سالمه و بچه هم ندارم میخوام تا فردا صبر کنم برم کلانتری این کارم درسته ؟ از دیشبم داره ع ...

چند وقته ازدواج کردید؟

قبلا هم اینکارو کرده یا بار اولش بود؟

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
اینم بگم ۲۵ سالمه و بچه هم ندارم میخوام تا فردا صبر کنم برم کلانتری این کارم درسته ؟ از دیشبم داره ع ...

برو کلانتری نامه میدن پزشک قانونی

برو پدرشو در بیاررررر

من ۲۵سالمه نزار شوهرت بزنتتتت

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤

دیشب چه شب شومی بود 

تو خونه ی ماهم دعوا بود جوری ک میخواستم زنگ بزنم ۱۱۰ ولی چون ساعت ۲ شب بود گفتم آبرو مون میره

برو شکایت کن ازش

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

تو هم‌زده شوهرت؟

🤣🤣🤣🤣

من ۱۶ سالمه شوهر ندارم

ولی بابام مامانم آبجیم عین خروس جنگی داشتن هم دیگه رو پاره میکردن

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

قیافشو اونلحظه یادم میاد میگرخم خونای روی صورتم الانم که فک میکنه همینکه عذر خواهی کرذه تموم شده خود ...

مطمئنی بیماری دو قطبی نداره؟

حالاتش غیر از کتک دیشب چجوریه؟

یه بار خیلی خوب یه بار خیلی بد؟

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
مطمئنی بیماری دو قطبی نداره؟حالاتش غیر از کتک دیشب چجوریه؟یه بار خیلی خوب یه بار خیلی بد؟

نمیدونم اینارو الانکه خوابه درو هم سفت کرفته یوقتی نرم فرداهم وقتی ک خوابه میخوام برم کلانتری