2777
2789
مال منم گفتن دختر پسر شد😅نذر کن روبه قبله بشینین دست همسرت رو پهلوی راستت باشه بعد خوند ایه الکرسی ...

جلل الخالق .جنسیت بچه از همون تشکیل شدن نطفه تعیین شده .اینکارا برای قبلشه تازه اونم اگه خدا صلاح بدونه وگرنه هرکاریم که بکنه نمیشه

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
میدونی چرا مرد سالاری بود چرا پسرا زورشون ب دخترای بدبخت میرسید؟ چون همین ادما پسر پسر کرون هوا ورش ...

من امثال این تاپیکا رو خیلی دیدم فکر میکنن مثلا بگن دختر بهتره و ب پسر توهین کنن خیلی روشن فکرن درصورتی ک اینم در حد همون پسر پسر کردنا بده  

بچه سالم باشه درست تربیت بشه هرچی باشه عزیزه و شیرین و نعمت خداست 

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هاراهنمایی کنیدچطوربگه چرا گیردادیدچراپسرمیخوای دخترنمیخوایید؟؟؟به خودشون مربوطه به ما چه ربطی داره ینفرمیگه رنگ زرددوست دارم یکی میگه قرمزحالامابایددعواکنیم چرازرددوست داری 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

استارتر عزیزم مبارک باشه 

چرا نمیایی بگی مشکل چیه؟؟

مشکل دختر بودنه؟؟؟؟

درسته که هرکسی حق داره جنسی رو دوست داشته باشه

اینجا هم این چیزا رو نگو

چون خانمای اینحا فکر میکنن هرکس پسر دوست داره 

مرد سالاره و دنبال وارث تاج و تختشه

اصلا به این فکر نمیکنن که خب شاید طرف دلش خواسته بجش پسر شه

ولی اگه پسر دوست داشتید دختر شد هیج اشکالی نداری

اشکالش کجاس؟؟؟؟؟ بااااید این دختر رو هم دوست داشته باشد همانطور که اگه پسر میشد دوست داشتید 

تبعیض جنسیتی نباید بزاری که

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
بچه هاراهنمایی کنیدچطوربگه چرا گیردادیدچراپسرمیخوای دخترنمیخوایید؟؟؟به خودشون مربوطه به ما چه ربطی د ...

دقیقاااااااااا 

خب طرف دلش پسر خواسته 

یکی دیگه دلش دختر میخواد

باید راه حل بدیم

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

اسی لباس صورتی خوووووشگل بگیر با به جفت کفش صورتی

بزار توی یه باکس با تزیینات صورتی ته باکس 

بده دست همسرت 

وقتی که باز کرد همون لحظه آهنگ دختر رو پخش کن

جلل الخالق .جنسیت بچه از همون تشکیل شدن نطفه تعیین شده .اینکارا برای قبلشه تازه اونم اگه خدا صلاح بد ...

میدونم من چیزی که شنیدم وخوندم گفتم وگرنه جنسیت بچه همون شبی که تشکیل میشه مشخصه وهرچی باشه ماله نطفه مرده به تخمک زن نیست میگن

اینکه ناراحتی نداره خیلی خوشحال و شاد بگو دختره 

منم شوهرم پسر میخواست بنی هرآنچه برا پسرشدن بچمون بود خورد همش تو گوگل سرچ میکرد برا پشردارشدن چی بخوریم هم بمن میدادهم خودش میخورد ب حدی ک من گفتم دیگه دوقلو پسرمیشه ولی دخترشد 

روزی ک بهش گفتم بچه دختره ی هفته قهر بود باهام ولی وقتی ب دنیا اومد خوشحال بود الآنم ک یک و سال و نیمشه میگه خداروشکر بچم دخترشد خدا خودش می‌دونه ب کی چی بده حالا اتقدر خوشحاله ک دختر داریم حتی از سرکار ک میاد میگه همین که دخترمو میبینم خودشو برام شیرین می‌کنه میاد جلو در استقبالم تمام خستگیم ازتنم می‌ره بیرون 

بزار ب دنیا بیاد ازتوهم بیشتر دوسش داره من ک میگم ن ب اونوقت ک دختر نمی‌خواستی ن ب حالا ک شده هوو من 

دختر انقدرخودشو شیرین می‌کنه و تو دل جا می‌کنه ک میگه همون بهتر ک دخترشد مخصوصا کسانی ک تعصب جنسیتی دارن همیشه خداروشکر برعکس خدابهشون بچه میده 

چقققدر خدا دوستت داره ک بهتون بچه داده

الهی قدمش پر از خیر

دوست عزیز،من شانزده سالِ ک دعا می کنم خدا بهم بچه بده اما هنوز خدا صلاح ندونسته،میشه تو برام دعا کنی شاید خدا حرف تو رو قبول کنه و منم مامان بشم و از این غم بیرون بیام.اگه برام دعا کردی لایکم کن تا هم دعات کنم و هم واست صلوات بفرستم،الهی دلت همیشه شاد باشه