الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مال منم گفتن دختر پسر شد😅نذر کن روبه قبله بشینین دست همسرت رو پهلوی راستت باشه بعد خوند ایه الکرسی نذرکنین بگین اللهُ قد سَمیتهُ محمدا باید بگین خدایا من اسم این جنین رو محمد گذاشتم خلا به اذن وبزرگس این اسم بچه رو میگن پسر میشه البته بعدش باید اسم بچه محمد باشه
خواستم تا سینه بخراشم به ناخن، جسمِ زار در میانِ پنجهام مانندِ مو در شانه ماند❄تهمت دزدی سزاوار من مظلوم نیست شاخ گل را بهر تعمیر قفس دزدیدهام💙 دست کریم خستهٔ بخشش نمیشود هرچند التماس گدایان همیشگیست 💚 خاموش از آن شدم که به جایی نمیرسد فریادهای جنگل در حال سوختن🌱چشمی به تأمل نگشودهست نگاهت بر وضع جهان گر عجبت نیست، عجب نیست🔇 آخ، من صدبار دست به خنجر بردهام و خواستهام قلبم را از فشار این رنج خلاص کنم. میگویند نژادی از اسب نجیب هست که اگر وحشتناک تازاندی و به ستوهاش آوردی، از سر غریزه یک رگ خود را به دندان پاره میکند، که تنفس را بر خود آسانتر کرده باشد. من هم اغلب چنین حالی دارم
مال منم گفتن دختر پسر شد😅نذر کن روبه قبله بشینین دست همسرت رو پهلوی راستت باشه بعد خوند ایه الکرسی ...
😳
به نظرم همهی ما باید این شعر مولانا رو سرلوحهی زندگیمون قرار بدیم هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر..آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم ..هر لحظه که می کوشم در کارکنم تدبیر..رنج از پی رنج آیدزنجیر پی زنجیر ..
راست نمیگن راست مال وقتیه ک بگی فقط سالم باشه نه ی مشت اراجیف در مورد پسر بدبخت بگن تربیت و ...
میدونی چرا مرد سالاری بود چرا پسرا زورشون ب دخترای بدبخت میرسید؟
چون همین ادما پسر پسر کرون هوا ورشون داشته کسایی ک درست تربیت کردن دمشون گرم ما منظورمون با این عده از پسراس ک هر غلطیم کنن میگن پسره ن اونیک برابری رعایت میکنه