واقعا چرا خانواده ها بچه هاشونو از ی سری کارا محدود میکنن؟ نمیزارن انجام بدن؟ من با گذشت این همه سال هنوز نتونستم بفهمم چرا مامانم نمیزاشت تنها بیرون برم با اینکه ۱۶ سالم بود یا اینکه چرا همش گیر میداد سرت تو گوشیه چرا تا بچه ها سرشون میره تو گوشیشون فک میکنن دارن با ی جنس مذکر چت میکنن این طور نیست بنظرم این جوری بیشتر بچه لجباز میشه من خودم مامانم این همه مراقب بود چیشد الان بچه بودم بچگی کردم رل زدم شکستشو خوردم افسردگیشو کشیدم دردشو تحمل کردم تا ی مدت دیونه بودم با این همه مراقبت من بیرون میرفتم چه تنها چه با دوستام دروغم میگفتم واسه بیرون رفتنم چون ازادی میخواستم چیزی که خانوادم بهم نمیدادن با وجود این همه مراقبت من کار خودمو کردم چون اگه نمیکردم تو خونه سکته میکردم پس بنظرم بی فایده بوده
دور از جون شمااا و جمع میگن مرده رو هم به حاش خودش بزاری
م ر💩نه و کفنشو خراب میکنه
باز نظرات و سلایق فرق داره این نظر شخصی منه نظر هر کس هم برا خودش محترمه
تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو خودتو جای پدر و مادرت بذار مطمئنا نمیخوای بچت دچار ناراحتی سختی بشه اونا پدر و مادرت آن و بیشتر از هر کس دیگه ای عاشق بچه شون هستن تا خود ادما. مادر و پدر نشن نمیتونن قدر والدین شونو بفهمن
تو این دنیا که این همه ادما به همدیگه ناروا میزنن قطعا فقط بعد از خدا، پدر و مادر تنهاترین و بهترین سرپناه ما هستن
سلام ببخشید میپرسم شما الان چند سالتونه تو خودتو جای پدر و مادرت بذار مطمئنا نمیخوای بچت دچار نارا ...
۲۲ سالمه
بله حق با شماست ولی اونا ام باید درک کنن حال و روز نوجونارو نوجونی خیلی دوره سختی بود برای من برای همه این طوریه پسرارو نمیدونم ولی من شدید نیاز داشتم یکی باشه که پشتمو خالی نکنه یکی باشه که دوسم داشته باشه ی جورایی دوس داشتن و عشق مامان بابام به چشمم نمیومد