2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا بهشون میگن خرما جُلَت برای کلمپه و کماچ سهن عالیه بپز بخور کیف کن 

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 
اونا بهشون میگن خرما جُلَت برای کلمپه و کماچ سهن عالیه بپز بخور کیف کن 

دلم خواست،کجایید شما؟

صبر داشته باش ،باز میشه این در،صبح میشه این شب      برای آرامش و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستید 🌺🥰
دلم خواست،کجایید شما؟

من خراسان رضوی همسایمون از طرف خوزستانه شوهرش ک رفته خوزستان اومده دیدم‌برامون خرما‌اورده

برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘
من خراسان رضوی همسایمون از طرف خوزستانه شوهرش ک رفته خوزستان اومده دیدم‌برامون خرما‌اورده

ایول🤩

اره بذار باز شه باهاش ترافل و کلمپه و کماج خرمایی و اینا عالی میشه

هسته هاشو در بیار اگه پوستش کلفته اونم جدا کن بعد بکوب بریز تو تابه با کره تفت بده،یکم کنجد سفید و گردو اگه دوست داشتی هم بریز ،پهنش کن کف ظرف بذار یخچال خنک شد برش بده یا میتونی هم گردش کنی بغلتونی تو کنجد سفید شبیه ترافل میشه

صبر داشته باش ،باز میشه این در،صبح میشه این شب      برای آرامش و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستید 🌺🥰
دلم خواست،کجایید شما؟

من کرمانم عزیزم 

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 
چجوری درست کنم بلد نیستم ک 

کماچ سهن خیلی خوبه من میپزم ولی کلمپه بلد نیستم مامانم میپزه خرما هارو هسته بگیر روشون بادیان و زیره سبز گشنیز..کمی مه تخم و گل خشت بریز با یکمی روغن قشنگگگگگ ورزشون بده ک نرم بشن نرم نمیشن یعنی قشنگ میکس بشن باهم بعد ارد سهن ک عطاری ها دارن رو مثلا ی کاسه ارد سهن میریزی یکاسه ارد گندم بریز اردهارو باهم علک کن ک قشنگ یکدست بشه بعد یکم اب ولرم بریز تو ی ظرف تو اب ی سر قاشق نمک بریز بعد پودر خمیر مایه فوری اونم نصف قاشق جوش شیرین سر قاشق چایی خوری بریز گل خشت بریز..گشنیز بریز ...با یکمی بادیان ..بعد کم کم اردو اضافه کن و قشنگ خمیرشون کن ...بزارشون یکساعتی بمونن ی جای نسبتا گرم بعد بردار خمیرتو سینی فر رو هم بیار فر رو هم روشن کن مناسب با سینی فرت ی خمیر جدا کن ک زیاد نشه کلفت بشه بعد پهن کن کف سینیت بعدش خرما رو گف دستت ققشنگ نااازک کن بزار رو خمیر همجاشو خرما بزار بعدش مغز پسته مغز گردو بزار بعد  توی ی سینی ک اندازه همون سینیه فرت باشه ی خمیر پهن کن برش دار بزار رو خرما ها ودورش بهم بپیچ ببرش قشنگ و بزارش داخل فر طلایی ک شد نوش جان 😘

کجای کرمان؟منم پدرم برای شهربابکه

بم 

اگه خیلی سفت بود میتونی از چرخ گوشت هم رد کنی ولی حواست باشه دیگه خییییلیی نرم نشه