2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

البته داروهاشو من حفظم ولی بهیچعنوان نمیگم چون فایده نداره

متخصص ریه مینویسه و داروخانه های خاص دارن اما ارزون و در دسترسه اصلا نگران نباش

حدودا دو تا سه ماه باید مصرف کنن و بعد کاملا اوکی میشن

دکتر مختاری

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
عزیزم مادر منم بعد کرونای شدید فیبروز شدید ریه شد پیش دکتر قاسم افشار در ستارخان تهران بردیم خدا ر ...

خئب شذن مادرتئن؟

عزیزم ادرس مطب و شماره دارین؟ از الان برا هفته بعد نوبت بگیرم میدن؟ من جنوبم. 

تئی نت سرچ کردم بعضیا تعریف کردن بعضیا گفتن اصلا خوب نیست.

حال مادرم خیلی بده ی دکتر عالی میخوام

البته داروهاشو من حفظم ولی بهیچعنوان نمیگم چون فایده نداره متخصص ریه مینویسه و داروخانه های خاص دار ...

قربئنت من مادرم سالهاست مشکل ریه دارن. قیمت ذاروها مهم نیست فقط دکترش عالی باشه با تشخیص و تجویز درست

خئب شذن مادرتئن؟ عزیزم ادرس مطب و شماره دارین؟ از الان برا هفته بعد نوبت بگیرم میدن؟ من جنوبم.  ...

عزیزم من مادرم بالای ۸۰ درصد فیبروز شد و یکماه ای سی یو

کلا ناامید بودیم

البته دکتر عفونیش.ن تو بیمارستان کس دیگه ای بود

وقتی مرخص شد منم مثل شما نگران بودم و هم نت سرچ کردم و هم معرفی کردن این دکتر رو و ما نتیجه عالی دیدیم خداروشکر

پیشنهاد میکنم شیراز هم سرچ کنی

با توجه به مسافت میتونی شیراز هم بری متخصصای خیلی خوبی هست اونجا

اگه تهران خواستی بیای بهتره پیش دوتا دکتر همزمان وقت بگیری ببینی نظر جفتشون چیه

به من دکتر علیرضا نعمتی هم همزمان با افشار پیشنهاد دادن

021_88719292

موفق و سلامت و خوشحال باشی عزیزم

پیشنهاد میکنم شیراز هم سرچ کنی با توجه به مسافت میتونی شیراز هم بری متخصصای خیلی خوبی هست اونجا ...

دکتر نعمتی هم خوبه گلم؟قبلا توی شهرمون متخصص داخلی بود.

دکتر مسجدی و اسلامی نژاد هم اینجا تعریف کردن اونا چی

دکتر نعمتی هم خوبه گلم؟قبلا توی شهرمون متخصص داخلی بود. دکتر مسجدی و اسلامی نژاد هم اینجا تعریف ...

عزیزم من اون دوتا که گفتی رو نمبشناسم

نعمتی هم گفتم همزمان با افشار معرفی کردن که دیگه ما افشار بردیم و نتیجه هم گرفتیم خداروشکر