2789

فارسی،عربی،انگلیسی..‌رو کامل بلده ولی من هیچکدوم رو کامل بلد نیستم حتی فارسی ...هیچکدوم رو کامل تموم نکردم..همه نصفه نیمه...خیلی بی اراده ام..

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فارسی و انگلیسی رو که تمرین میخواد 

اما فارسی چرا بلد نیستین؟

در جهان فرمان کوروش اولین منشور بود*سر به تعظیمش سراسر بابل و اشور بود*سینه ی اسپارت را تا قلب یونان چاک کرد*پشت بخت النصر را ساییده و بر خاک کرد*ما از اسلاف همان خونیم از آن ریشه *پاسدار نام پاک پارس تا همیشه   
فارسی و انگلیسی رو که تمرین میخواد  اما فارسی چرا بلد نیستین؟

چون دو رگه ام  

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......
خب فارسی ک هممون بلدیم در اصل باید بگی دو زبان جدید بلد عربی انگلیسی

من بابام عربی حرف میزنه باهام...مامانم فارسی....مخصوصا لهجه اهوازی تداخل داره تلفظ ها

چون دو رگه ام    

اها درسته عذر خواهی میکنم دو رگه کدوم اقوام؟

در جهان فرمان کوروش اولین منشور بود*سر به تعظیمش سراسر بابل و اشور بود*سینه ی اسپارت را تا قلب یونان چاک کرد*پشت بخت النصر را ساییده و بر خاک کرد*ما از اسلاف همان خونیم از آن ریشه *پاسدار نام پاک پارس تا همیشه   

شوهر منم عاشق زبانه انگلیسی و المانی و روسی و فرانسوی تدریس میکنه بعد با ذوق فیلم روسی میزاره ازم میپرسه اگه گفتی چی گفت و بعدش اصرار داره قبلا بهم یاد داده اون جمله رو😂

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
چون دو رگه ام    

اون یه رگت برا کجاست؟

آنچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو                                         تو خداوند آرزوهای محالی                                                عاشق خودمم چون هیچ وقت خسته نمیشم و دست از جنگیدن برای رسیدن به آرزوهام برنمیدارم                                             یه دختر قوی ....

😎😎کوردی

فارسی

عربی

انگلیسیو بلدم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!...!!! پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشقم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!