اخه به هر قیمتی که نمیشه خونه دار شد ماچند سال پیش خونه خریدیم الان از دست همسایه ها فرار کردم از بس سروصدا میکنن روانی شدم الان خونمونو دادیم مستاجر خودمون اومدیم ویلایی اجاره کردیم درسته امنیتش پایینه ولی چیکار کنم نمیتونم تو آپارتمان دووم بیارم روانی شدم قبل خرید خونه چند سال مستاجر بودیم تو هر آپارتمانی اوضاع من همین بود جوری که مجبور شدم دکتر اعصاب برم یه مدت قرص میخوردم بعد که باردار شدم قرصا رو گذاشتم کنار . یعنی بخاطر یه سری ادم پر سروصدا منه بیچاره قرص اعصاب مصرف کردم . و روح و روانم داغون شد . اصلا نمیتونم اپارتمان رو تحمل کنم ویلایی ها هم گرونه پول ما نمیرسه بخریم مجبور شدیم بیایم مستاجری خونه خودمونو دادیم مستاجر.
😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایهداریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
اخه به هر قیمتی که نمیشه خونه دار شد ماچند سال پیش خونه خریدیم الان از دست همسایه ها فرار کردم از بس ...
آخ گل گفتی. همسایه ی خوب واقعا نعمته. البته ما خدا راشکر همسایه های خوبی داریم. مثل خانواده هستیم با هم. مدام چت میکنیم تو پیامرسان همو میبینیم. ولی خوب منم سختمه وقتی مهمون میاد مدام تذکر میدم سروصدا نکنین پایین اذیت نشن. خلاصه که حرص میخورم که همسایه پایینی اذیت نشه ولی خودمون هم اذیت نمیشیم کسب سرو صدایی نداره. خیلی با فرهنگ و خوبن خداراشکر. ولی در کل ویلایی آدم آسایش داره. مهمونم بیاد راحتی