2777
2789
عنوان

پول تو جیبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1845 بازدید | 127 پست
کمشه

خو ۱۵سالشه فقط بخاد پول بسته بده و یه لوازم ارایش بگیره یه تیکه لباس که اندازه است

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

واقعا سوال منم هست الان که پسرم ۸ سالشه هر چیزی بخواد بدونیم واقعا منطقیه فراهم میشه از لحاظ تنقلات ...

عزیزم یه حساب براش بازکن خرجشوکمترکن یه پولی براش بریزسرمایه شه

حاجی ماهمینیم یه نمه عجیب وغریبیم😌🤪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره چه کارهایی میخاد باهاش بکنه اگه قراره پول باشگاه و کلاس موسقی یا اینا رو خودش حساب کنه با ...

نه کلاساشو خودمون میدیم در این حد که بیرون میره با دوستاش حساب کنه یا یه چیزی برای خودش بخواد بخره

پس نظر اکثریت رو همون ۵۰۰ شد

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

هچ نمیدن😐

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
اگه کلاس میره 100خوبه

کلاساشو خودمون میدیم تا کلاسشم خودم میبرم میارم

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
به نظرم راجب پوشاکو اینا مثلا هرماه با خودتون ببرینش خرید و هرچی نیاز داشت بگیرین راجب بقیه چیزام &n ...

اونارو خودمون میخریم

اتفاقا همسرم گفت تو ازش بپرس چقدر نیاز داره با تو راحت تره ولی گفتم شاید خجالت بکشه کم بگه

واقعا سوال منم هست الان که پسرم ۸ سالشه هر چیزی بخواد بدونیم واقعا منطقیه فراهم میشه از لحاظ تنقلات ...

منم الان گیج شدم 

خودم ۲۰ سالمه ولی وقتی ۱۵ سالم بود همه چی ارزون بود ۴ نفر میرفتیم ناهار با دوستام زیر ۲۰۰ میشد

بنظر منم ماهی ۵۰۰ بسه  بریز تو کارتش بگو باهاش هرکاری میخاد بکنه ..شاید پس انداز شاید خوراکی و ...

فکر کنم هکین ۵۰۰ از همه منطقی تره