2777
2789
عنوان

پول تو جیبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1845 بازدید | 127 پست
سلام من ۲۲ سالمه ..هفته ای یبار کلاس دارم وقتی میرم بیرون ۲۰.۳۰ تومن میدن ☹

عزیزمی💕

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهی ۳۰۰تا ۵۰۰تومن اوکیه بنظرم

نمیدونم فکر میکردم الان همه میگن ۱ بده

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
اره حالا من بدبخت پس اندازم میکنم.😭 تمام رفتو امدام با اتوبوس

خدانکنه بدبخت باشی

حالا به نظرت من چقدر بدم؟

من میگم درهفته 100بهش بدین بسه

خب خوبه شماها کمتر از تصورم گفتین

منم با کمال میل به حرفتون گوش میکنم

نمیدونم فکر میکردم الان همه میگن ۱ بده

بستگی داره چه کارهایی میخاد باهاش بکنه اگه قراره پول باشگاه و کلاس موسقی یا اینا رو خودش حساب کنه باید یه تومن. بدی ولی اگه این خرج ها نیست همون پونصد تومن بنظرم کافی میاد

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

اخه خواهرشوهرمه تاحالا بچه نداشتم بدونم نیازش چطوریه

به نظرم راجب پوشاکو اینا مثلا هرماه با خودتون ببرینش خرید و هرچی نیاز داشت بگیرین راجب بقیه چیزام  به همسرتون بگین باهاش صحبت کنه ببینه چقدر نیازشه

واقعا سوال منم هست الان که پسرم ۸ سالشه هر چیزی بخواد بدونیم واقعا منطقیه فراهم میشه از لحاظ تنقلات هم دستش بازه واسه انتخاب چون معمولا سوپری خودش میره لباس هم که معمولا خودمون حتی قبل از اینکه احساس کنیم نیاز داره براش فراهم میکنیم و پس انداز ماهانه رو هم که میریزیم حساب خودش ولی برا بعدش تا کی با همین فرمون برم جلووو کی احتیاج به پول جیبی داره ای خدا من واقعا گیجم

💖الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم💖
خدانکنه بدبخت باشی حالا به نظرت من چقدر بدم؟

بنظر منم ماهی ۵۰۰ بسه 

بریز تو کارتش بگو باهاش هرکاری میخاد بکنه ..شاید پس انداز شاید خوراکی و..

زغال و الماس هردو از کربن اند..فقط ارایش متفاوتی دارند💕
نه زیاده

😂😂نمیدونم گفتم شاید اگه تموم کنه روش نشه دوباره بگیره برای همین فکر میکردم بیشتر باید بدم