2777
2789

سلام خانوما من بچه ام تازه ۵ ماهو تموم کرده و شیرخشک میخوره و بشدت یبوسته میخوام غذای کمکی شروع کنم چه چیزایی میتونم بدم که شکمشو نرم کنه و برای شروع مشکلی ایجاد نکنه?

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینجا کلی نوشتم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7900144/چطوری-نی-نی-خوش-غذا-داشته-باشیم

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
تا بحال هیچ غذای ندادم میتونم با اینا شرو کنم؟

برای شروع از چیزهای ساده تر شروع کن

فرنی

لعاب برنج که البته ی بچه ی من دوست نداشت

حریره بادام

سوپ های ساده، بخصوص سوپ قلم خیلی خوبه

سیب رو بپز و ابشو بهش بده یا گلابی رو

پوره اواکادو رو خیلی بچه ها دوست دارن

پوره موز هم خوشمزه است

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

جوپرک سرشار از فیبر و کربوهیدارت وپروتین هست که باعث افزایش سیستم ایمنی بدن هم میشه

حتما تو وعده های غذایی مثل سوپ و پوره میتونی ازش استفاده کنی و میتونه جایگزین مفیدتری برای برنج بشه تو سوپ و پوره

قبل غذاش حتما یک کمی روغن زیتون بهش بده تو غذاش هم کره بریز من از اول به بچم روغن زیتون بکر دادم الا ...

ممنون عزیزن شما از چند ماهگی روغن زیتون دادین؟