2777
2789
عنوان

سرزبون دارها بیان🙏❣

73 بازدید | 7 پست

سلام خوبید، ممنون که به تاپیک من اومدید 

من یه دخترخاله دارم که از من چهار سال کوچیکتره و کلاس هشتم هست توی قم زندکی میکنن و سالی بیشتر از چند بار همدیگه رو نمی‌بینیم وقتی میان معمولا ماباهم وقت میگذرونیم تا حالا چند بار شده که بهم گفته با وجود اینکه سن من ازتو کمتره ولی قد من بلندتره وبا حالت تمسخر و عیب جویی بارها بهم گفته قد تو کوتاهه درحالی من خودم از قدم راضیم و قدم ۱۶۰ هستش ولی چون اون فقط چند سانتی متر از من بلنده هی اینو به زبون میاره

من از این کارش خیلی ناراحت میشم و بهش هم چند باری گفتم که من خودمو قد کوتاه نمیدونم و از اونی که خدا بهم داده راضیم ولی بازم میگه

نمیدونم چی بهش بگم تا دهنشو ببندم و سرجاش بنشونمش 

کسانی که سرزبون دارن و خوب حرف رو کرسی مینشونن لطفا کمکم کنید حداقل یه چن کلمه یادم بدین تا دفعه بعد که خواست مسخره کنه یچی بهش بگمو حالشو بگیرم خیلی ممنون میشم،🙏❣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دفعه اومد بگو باشه باشه تو بلند اصلا😐از صد تا فحش بدتره 

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .
اگه اون از قدت ایراد میگیره تو بگرد یه ایراد دیگه پیدا کن بزن تو چشمش هروقت اینو تکرار میکنه تو هم بدون تعارف هردفعه عین خودش با همون طرز حرف زدن عیب اونو بگو

مثلا بگو بینیت خیلی بززگه بینیت از سری قبلی که دیدم خیلی بززگتر شده حتما به سن قانونی رسیده برو عملش کن خیلی تو ذوق میزنه

یا بگو پوستت جوش زده ارموقع میبینم بدتر میشی یا بگو رنگ. پوستت خیلی تیره شده بد شده

یا بگو موهات ریزش پیدا کرده کم. پشت شده 

یا بگو چقدر اندامت ناجور شده بگو وا یچقد چاق شدی اضافه وزن پیدا کزدی یا بگو چقد لاغر شدی شدی روکش اسکلت

یا بگو غوزی شدی صاف وایسا

یا بگو دندونات چقد زرد شده مگه مسواک. نمیزنی

یا بگو دهنت چقد بو میده فکرکنم مشکل معده داری

قشنگ ب ر ی ن روش😂😂😂😂😂😂😂😂

چه طور بود حرفایی که زدم میتونی اینجور بهش بگی یا روت نمیشه چون من خودم باشم قشنگ. میگم این حرفا ر ...

ممنون خوب بودن من فقط همین یه دخترخاله رو دارم میخواستم طوری بهش بگم که بی ادبی هم نباشه و حالشو بگیرم چون خودش مثلا چند مورد از همین مثال هایی رو که گفتی رو داره و زدی تو خال

و میخوام حرفی باشه که عقده ایش نکنه که بخواد تلافی کنه حرفی باشه که براش جوابی نداشته باشه چون اینطوری بگم میفهمه ناراحت شدم و سعی میکنه دوباره اونو تکرار کنه تا منو بیشتر ناراحت کنه، اما اگه یه حرف با ادب و احترام و عمیق بهش بگم نمی‌تونه جواب بده بهش

از تو هم ممنونم که راهنماییم کردی ازشون استفاده میکنم❣🥀