2777
2789
عنوان

یه سوال دینی فلسفی دارم🥴🥴🥴

99 بازدید | 7 پست

دقت کردین شبا قبل خواب چه سوالایی به ذهن آدم میاد که مخش هنگ میکنع..الان من تو اون حالتم🥴🥴😂😂😂همیشه بهمون گفتن که هدف زندگیه آدمیزاد اینه که به خدا نزدیک بشه و بره بهشت...ولی هیچ وقت بهمون نگفتن که هدف خدا از ساختن ما چیبوده

آخه نمیشه که کل دنیا و اینهمه بند و بساط واسه ی هیچی بوجود اومده باشه...یه چیزه دیگه ای هم که نمیفهمم مفهومه تا ابدِ

یهنی چی که آدمای خوب تا ابد تو بهشت میمونن؟؟؟یعنی قرار نیست هیچ کار مهمی انجام بدن دیگع؟؟؟همینجوری تا ابد عشق و حال میکنن تو بهشت؟؟؟خب که چی؟؟؟

🥴🥴🥴🥴🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من اصلا نمی تونم فکر کنم.اولین بار حالت جنون بهم دست داد الانم اصلاااااا نمی تونم فکر کنم بهش

دل به دریا زده ام باز ولی عشق مپرس حاصل اینهمه سر کوفتنم دیگر چیست تو اگر آفريننده احساس زنی پس دیگر پرسش از اینهمه دل سوختنم دیگر چیست ب دَم اینبار هم از دولت عشقت صبحی ظلمت این دل و رسوا شدنم دیگر چیست  

ولله منم کلی سوال دارم.

ولی ازونجایی که خدا خیلی باهوش و خفنه! همین بدنمونو خیلی خفن ساخته و...

مطمئنم برنامه اونورم اوکی میکنه که چرت به نظرمون نیاد

سلام! کودکی خوبی داشتم ، اما تقریبا زود تموم شد...چشمامو که وا کردم تازه بدی هارو دیدم...اذیت شدم شکسته شدم. نوجوونیام به خودکشی هم حتی فکر می‌کردم...و ناگهان معجزه شد! تصمیم گرفتم عوض شم، کلا کوبیدم از نو‌ساختم و شد! بعد هم پشت سرهم اتفاقات خوبی برام افتاد. هرچند تو دل همین زندگی خوب به شدت از زندگی سیلی هم خوردم! از تو دل این شکستا، غم‌ها و خوشی‌ها چیزایی که یاد گرفتم رو مجانی بهت هدیه میدم. ۱_ما آدما تنهاییم، تنهایِ تنها اینو هیچ وقت فراموش نکن. ۲_آدما عوض میشن، جوری که ممکنه غافلگیرشی. و‌درنهایت تا اینجا اومدی یه صلوات هم مهمونم کن مشتی!

عزیزم سوالات خیلی جای بحث داره که در توانم نیست تایپ کنم 

فقط اینو بدون که خدا ما رو به عنوان اشرف مخلوقات خلق کرده چون دوستمون داشته 

و اینکه تا ابد بله ما ابدیت در پیش داریم ولی همون جا هم کار و‌پیشه داریم علم می اموزیم و زندگی میکنیم میخوریم و می نوشیم

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/