2777
2789
عنوان

بیاین خیلی مهمههه+درمان واژنیسموس

430 بازدید | 34 پست

توی این سایت و هیچ جای این جامعه متاسفانه نمیشه بحث کرد هیچ کس تحمل شنیدن نظرات و افکار مخالف خودشو نداره همه توقع احترام دارن ولی هیچ وقت حاضر نیستن اول به اعتقادات و افکار و نظرات دیگران احترام بذارن 

درمورد حجاب تاپیک زده بشه هر دو گروه به هم توهین میکنن و اخر گزارش میزنن و تاپیک رو تعطیل میکنن اکثرا حاضر نیستن نظر مخالف خودشو حتی لحظه ای تحمل کنه:)

درمورد مسایلی که برای ازدواج برای بارداری که اموزشش یه سری مسایلش لازمه اگه تاپیک زده بشه باز هم در نهایت تاپیک تعطیل میشه چون زشته دربارش حرف بزنیم:) ولی خیلی از زندگی ها به خاطر نداشتن اگاهی نابود شدن میدونین چند تا زندگی به خاطر واژینیسموس نابود شدن  مسیله ای که به راحتی میشه حلش کرد ولی انقدر نمیشه راجع به این مسایل حرف زد اونی که این مشکل رو داره اصن نمیدونه چیه نمیدونه باید چه کار بکنه 

یکم بهم فرصت حرف زدن و نظر دادن بدیم مشکل ما اینه بلد نیستیم محترمانه  بحث کنیم نمیتونیم بپذیریم نظر مخالف ماهم هست و تا وقتی احترام نذاریم نباید توقع احترام داشته باشیم اگه اینو یاد بگیریم میتونیم روابط سالم تر و پر مهر تری با اطرافیانمون داشته باشیم یعنی جامعه سالم تر:)

خواستم پیج   رو به کسایی که این مشکل رو دارن یا به تازگی میخوان ازدواج کنن معرفی کنم اموزش های لازم برای رابطه رو بهتون میده و اگر مشکل واژینیسموس دارین خیلی بهتون کمک میکنه خیلی هارو درمان کرده 

چند تا تاپیک درمورد مسایل مختلف دیدم که به تعطیلی کشیده شدن خواستم یه سری چیزارو به شما و خودم یاداوری کنم ممنون که خوندین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.