2777
2789

من خودم گاهی عکس بچه ها و گاهی تولد کسیو بخوام تبریک بگم و گاهی متن و شعر بامعنی

شماها چی

تمومه زندگیمو فقط با یه اشاره بهت میبخشم این کارا برام کاری نداره❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزای مود).

سلام روح عزیزم،خیلی بهت بدهکارم و میدونم. شاید تا الان دیگه زنده هم نباشی.همشم تقصیر منه.ببخشید اگه همه اذیتم کردن و من ریختم تو خودم و به جاش تو شکستی. ببخشید به خاطر حرفایی که هیچ وقت نزدم و تو شکستی ببخشید اگه همه بهم تیکه انداختن و حرف نزدم و به جاش تو شکستی ببخشید که هزار تکه شدی ببخشید که حتی اعتراض هم نکردی که چرا تیکه تیکه شدی (آرزو میکنم وقتی مردم اولین نفر تو رو توی اون دنیا ببینم اون موقع بغلت میکنم و میگم همه هم اگه ببخشنم نمیذارم روحم منو ببخشه سر تو هم که شده میرم جهنم فقط دیگه نمیذارم اون موقع بشکنی/:)🥲

عکس خیابون های خوشگلی که تو تهران میگیرم 

بیشتر عکس کافی شاپ هایی که میرم

عکس خودم و همسرم

عکس خودم و دوستام

تبریک های تولد

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
عکس خیابون های خوشگلی که تو تهران میگیرم  بیشتر عکس کافی شاپ هایی که میرم عکس خودم و همسرم ع ...

برای عکس خودتو همسرت متن مینویسی اگه آره چی

تمومه زندگیمو فقط با یه اشاره بهت میبخشم این کارا برام کاری نداره❤