2777
2789
عنوان

دوستان صادقانه بگین چه چیزهایی استوری میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 39 پست
بهترین کار

ممنون ❤ چرا؟ 😂😐

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون مخاطبای من بشدت خزوخیلن🤣 منم میخوام واتساپو پاک کنم کلا

😂😂 اهان از من بیشتر دوستام میذارن ولی من حوصله ندارم نگاه کنم چون بیشتر از خودشون شوهرشون میذارن 😐😐😐😐😐😂 

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
😂😂😂😂😂 نکن اینکارو چند وقت دیگه مثه چی پییییشمون میشی 

😂😂😂😂 خدایا منو ادم کن 

عااا همش زیر عکسام منو ممد یهویی 😂😂😂

دوستم میگفت دیگه شورشو دراوردین شما دوتا 

تجربه داشتی تو ؟؟😂

😂😂😂😂 خدایا منو ادم کن  عااا همش زیر عکسام منو ممد یهویی 😂😂😂 دوستم میگفت دیگه شورشو درا ...

آره تجربه داشتم فقط بهت میگم نکن نکن نکن 😂😂😂 چون سوژه اطرافیان و فامیلی اما به روت نیاوردن البته بروی منم بعد از هفت سال اوردن گفتن چقدر چیپ بودی اون دوران 😂😂😂

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً
متن چی مینویسی

مثلا 

زندگی میکنم وبرایش هم دلیل دارم دوست داشتن تو 

یا همسرجان توباعث میشی هربار فکر کنم هنوزم زندگی قشنگیاشو داره یکی از قشنگیاش قطعا تویی 

یا خوشحالم که مال منی 

یا من خوشبختم میدونی چراااا چون تورو دارم 

از این متنا

مثلا  زندگی میکنم وبرایش هم دلیل دارم دوست داشتن تو  یا همسرجان توباعث میشی هربار فکر کن ...

خوشبخت شی جانم

ولی نزار دیگه خیلی یجوریه😅

تمومه زندگیمو فقط با یه اشاره بهت میبخشم این کارا برام کاری نداره❤