2777
2789
تجویز اشتباه یک متخصص که منجربه از کار افتادن کبد و کلیه شد وگرنه قلبش با باطری اوکی شده بودبمیییرم ...

عزیزم خدا ب دلت ارامش بده بحق حضرت زینب

واقعا متاسف شدم

منم امید داشتم با قرص ارترستان عضلات قلبش تقویت بشه ولی دکتر امروز ازمایششو دید گفت کلیه هاش مشکل داره و نباید بخوره و کارایی نداره براش متاسفانه😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا ب دلت ارامش بده بحق حضرت زینبواقعا متاسف شدممنم امید داشتم با قرص ارترستان عضلات قلبش تقوی ...

تو بغل خودم پرکشید و رفت لحظه آخر و حالت چشماش و ارامش  توام با نگرانی چشماش از جلوی چشمام نمیره خیلی حال خوبی ندارم و فقط با فکر اینکه دیر یا زود منم بهش میپیوندم نفس میکشم....

اگر دیابت نداشته باشن  و کرات خونشون مرتب چک بشه اتفاقی برای کلیه نمی افته چند ساله شون هست؟ سابقه بیماری قلبی دارن؟

تو بغل خودم پرکشید و رفت لحظه آخر و حالت چشماش و ارامش توام با نگرانی چشماش از جلوی چشمام نمیره خیل ...

عزیزم خدا صبرت بده....

پدر من دوبار سکته قلبی کردن ٦٨ سالشونه

دیابت ندارن ولی کراتین ی مقدار بالاست متاسفانه تازه متوجه شدیم

قلبش ٢٠ درصده

من مجردم هستم خیلی سختمه حال و اوضاعم خیلی داغونههمه درها بروم بسته شده خدا خودش گشایشی کنه😭😭

ناامید نباش عزیزم پدر من رو هم دکتر بخشیان کلا گفت امیدی بهش نیست ولی دکتر امکان جو و حق جو نظر دیگه ای داشتن

نگران نباش خدا خودش به باطن دلت سلامتی‌شان رو برمیگردونه استرس شما ناخواسته به پدر هم منتقل میشه امیدوارم باش 

عزیزم خدا صبرت بده....پدر من دوبار سکته قلبی کردن ٦٨ سالشونهدیابت ندارن ولی کراتین ی مقدار بالاست مت ...

نگران نباش عزززیزم قربونت برم خدا بزرگه از کرم و لطفش ناامید نباش 

پدر من سابقه سکته های مکرر مغزی و قلبی داشت ef کمتر از ۱۰ درصد و حدود ۷ درصد بود و دیابت داشتن چندبار آدم ریه و ... با این اوصاف بعد از عمل باطری حالش خیلی خوب شده بود و حتی خودش میگفت تنگی نفس و درد ندارم مطلقا داروهاشم کم شده بود

نگران نباش عزززیزم قربونت برم خدا بزرگه از کرم و لطفش ناامید نباش پدر من سابقه سکته های مکرر مغزی و ...

عزیزدلم ممنونم از دلداریت 

خدا به دلت ارامش بده و روح پدر عزیزت قرین ارامش باشه

پدر منم حالش خوب نیست و تنگی نفس و آسم هم داره

همش بدن درد داره تازگیا میگه بازوی چپم درد میکنه اذیت میشه😔

نگرانم کراتینش بالاست و تکرر ادرار داره میترسم از کلیه هاش

کلا داغووووونه بمیرم براش که با زجر نفس میکشه