2777
2789
عزیزدلم ممنونم از دلداریت خدا به دلت ارامش بده و روح پدر عزیزت قرین ارامش باشهپدر منم حالش خوب نیست ...

الان بیمارستان هستن؟؟

اینو یادت باشه عزیزم باخواست خدا نمیشه جنگید توکل کن به خودش آرامش داشته باش و امیدواری رو به پدرت منتقل کن هرکاری از دستت برمیاد براش انجام بده و نگران نباش خدا خیلی بزرگتر از تصورات ماهست 

الان بیمارستان هستن؟؟اینو یادت باشه عزیزم باخواست خدا نمیشه جنگید توکل کن به خودش آرامش داشته باش و ...

نه عزیزم خونست شکر خدا

بله عزیزم همه چیز ب اراده و خواست خداست و منم توکلم به خودشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر نارسایی حاد باشه متاسفانه بله خونرسانی به کبد مختل میشه و به کلیه هم آسیب میزنه

ممنونم ب سوالاتم جواب دادی عزیزم

خدا ب دلت ارامش بده ان شاءالله

و روح پدر عزیزت قرین ارامش باشه🌷

تو بغل خودم پرکشید و رفت لحظه آخر و حالت چشماش و ارامش توام با نگرانی چشماش از جلوی چشمام نمیره خیل ...

عزیزم😭😭😭😭😭

الهی بمیرم

من بابام براثر نارسایی کوفتی مرد و یه دکتر احمق خدا ازش نگذره

چقد بردمش برای کلیه 

کلی‌ش درست کردم

عفونتش بر طرف کردم

چقد زحمت کشیدم 

ک اون عوضی بابام رو بکشه

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔

عزیزم😭😭😭😭😭الهی بمیرممن بابام براثر نارسایی کوفتی مرد و یه دکتر احمق خدا ازش نگذرهچقد بردمش برای ...

خدا نکنه قربونت برم

واقعا ناراحت کننده اس بعضی از پزشکان که انقدر نسبت به درمان و تشخیص و تجویز عجول هستن و اهمیتی به سلامتی بیماران ندارن غافل از اینکه اون بیمار تمام جون و عمر و پناه یه عده آدم دیگه اس

متاسفانه پدر من  هم با بی توجهی یک پزشک و تجویز اشتباه دارو دچار ارست شد ۳۷ دقیقه احیا شو بعدشم نارسایی کبد و کلیه  و آب شد مثل شمع و خیلی مظلومانه رفت و ....

خدا بهت آرامش بده خیلی سخته خیلی احساس میکنم خالی شدم از همه چیز....

خدا نکنه قربونت برمواقعا ناراحت کننده اس بعضی از پزشکان که انقدر نسبت به درمان و تشخیص و تجویز عجول ...

😔😔😔من خودم بابام کشتم 

نباید میبردمش اونجا

من یه احمقم 

😔😔😔من خودم بابام کشتم نباید میبردمش اونجامن یه احمقم

خدا بهت آرامش بده من انقدر تو شوک هستم بعضی روزا صبح تا چشمامو باز میکنم میگم بابا نیومده یا زنگ نزده بعدش یادم میافته که از دست دادمش و جیگرم خون میشه

خدا بهت آرامش بده من انقدر تو شوک هستم بعضی روزا صبح تا چشمامو باز میکنم میگم بابا نیومده یا زنگ نزد ...

😭😭😭😭😭😭😭😭

سلام. دوساله داره دارو میخوره از ۱۰به ۴۰رسید پدر شما هم خوب میشه ایشالا

سلام خوب هستید خداروشکر برای سلامتیشون تروخدا میشه بگید دکتری تحت نظرش بودن اسمش کی هست وکدوم بیمارستان رفتین