2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون علایمش چیه گلم

خواهش می کنم گلم 

تنگی نفس و ضعف تو فعالیت یا حتی گاهی استراحت  علامتشه 

علت زمینه ایش مهم هست که اگه قابل حله حل بشه ببیرینشون پیش فوق تخصص نارسایی قلبی

حلالم کنید و خدانگهدار   
ولی فقط دارو داد یعنی کار از کار گذشته؟باطری و عمل نکرد

این چیزی که شما میگین یعنی نارسایی شدید قلبی داره و برای نارسایی شدید قلبی معمولا درمانی وجود نداره،قلب بسیار کند و ضعیف عمل میکنه تاکید میکنم بسیار ضعیف ولی این به معنی جواب کردن و در آستانه مرگ قرار گرفتن نیست،اگر داروهاشو به موقع تاکید میکنم سر تایم مشخص مصرف کنه و در کنارش رژیم غذایی کم چرب و کم نمک مصرف کنه،اگر دیابت داره قندش رو بیاره پایین،نباید سرما بخوره،واکسن آنفولانزاشو سالی یبار بزنه پیاده روی کنه میتونه طول عمری مثل آدم های معمولی داشته باشه

سعی کنین دور از آشوب و اضطراب نگهش دارین و توکل بر خدا داشته باشین که اگر نخواد برگی از درخت نمی افته

امیدوارم کمکی کرده باشم

پدربزرگ من نارسایی شدید قلبی داره ۷ ماهه تو رخت خوابه خیلی سختی کشید الانم چند روزه اوضاعش خیلی بدتره به دستگاه وصل کردن ونتیلاتور خیلی اذیت میشه خواهش میکنم دعا کنید واسش تلاش میکنه خوب بشه دکترا و پرستاران میکن داره به سختی تلاش میکنه تا بتونه نفس بکشه که زودتر از دستگاه جداش کنن خیلی مظلومه سنش زیاد نیست اگر نفری سه تا حمد واسش بخونید ممنون میشم