شیر بزار بجوشه بعد سرد تر که شد یعنی طوری باشه که دستت نسوزه یک کاسه کوچولو ماست و هم بزن ب شیر اضاف کن بعد دورشو خوب با ی چیزی بپوشون که گرم بمونه.سه چهارساعت بعد حاضره
لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
من شیرو پنج دقیقه کامل میجوشونم بعد یکم که خنک شد مایه ماستو میزنم بهش به شیر ولرم بعد باپتو روشم میپوشونم که بگیره این وسط داد میزنم که سمت پتو نرین ماسته ومیریزه 😂😂😂
شیر رو بزار بجوشه زیاد بجوشه که آب اضافی نداشته باشه زیاد..بعد بزار اون موقع که یذره سرد تر شد یعنی وفتی که دستتو بزنی بهش داغ باشه ولی نسوزی بعد ماست رو ببر با قاشق ته ظرف بزار حالا هرچقدر مبخوای بذاری بعد درشو بذار پتو بپیچ دورش بذار بمونه بگیره
اولش باید دماش در حدی باشه که یه کم دستت را بسوزنه. نه زیاد تر نه کمتر.مایه من زیاد میزنم مثلا برای یه سطل چهار ۵ تا قاشق. خوب هم بزن. تا قشنگ مخلوط بشه. در ظرف را بذار. بعدش چون الان هوا سرده چندتا پارچه خوب بپیچون دورش سرما نخوره😁 البته اگه دمای خونه زیاد گرمه دوتا کافیه. نهایت اگه بازم شل شد .کیسه اش کن موسیر بزن عالی میشه