2777
2789
عنوان

آزمایش ان تی

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 22 پست
الان دخترت نيست؟ 

نه آخر پنج ماه مرد توشکمم رشدشم عقب بود آب دورشم کم شد

عزیزم تو نگران نباش اصلا همه که مثل هم نیستن فک کنم من مشکل انعقادی دارم که اینطوری میشن

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
ني نيت بخاطر كم بودن اين papp تو هفت ماه چيشد؟ 😞

عزیزم من دکترم میگه مشکل انعقادی داری که اینطورمیشن

خودتو نگران نکن من خیلیا رودیدم پاپ آ کم بود تو آزمایششون وبا آسپرین خداروشکرفسقلیا روبغل گرفتن⁦☺️⁩خیالت راحت باشه خانومی

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا هنوز سونو رشد نرفتم  استرس دارم خيلي برام دعا كن چيزي نشه

انشالله که بسلامت بغل میگیریش عزیزم😘😘😘

عزیزم من دکترم میگه مشکل انعقادی داری که اینطورمیشن خودتو نگران نکن من خیلیا رودیدم پاپ آ کم بود تو ...

توكل به خدا 

اسپرين بخور از روز اول كه باردار شدي 

امپول هم بزن ديدم خيليا ميزنن 

يا امام رضا ♥️ 
توكل به خدا  اسپرين بخور از روز اول كه باردار شدي  امپول هم بزن ديدم خيليا ميزنن

آره دکترمم همینو گفت انشالله که دیگه تکرار نمیشه برام

آره دکترمم همینو گفت انشالله که دیگه تکرار نمیشه برام

الهي آمين 

به حق ابروي فاطمه زهرا بارداري بعديت و راحت و بي دردسر بگذروني و ني نيت بياد سلامت بغلت 

يا امام رضا ♥️ 
الهي آمين  به حق ابروي فاطمه زهرا بارداري بعديت و راحت و بي دردسر بگذروني و ني نيت بياد سلامت ...

انشالله همچنین گلم