2777
2789
عنوان

آزمایش ان تی

249 بازدید | 22 پست

اگه papp-aکم باشه خطرناکه؟

کیا خدایی نکرده این مشکلو داشتن بچشون بسلامتی دنیا اومد؟

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چنده

عکسشو فرستادم مال بارداری اولمه .دورش با هم خودکار قرمز دکترم خط کشی وگفت حتما آسپرین بخور

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
مال منم خيلي پايينه ٠/٣٢ نگرانم گفتن از لحاظ رشد بايد تو ماه هاي بالا بررسي بشه  دعا كني ...

دکترت قرص آسپرین نداد؟

نتیجه کلی که خوبه نگران نباش ، مال من ۰.۵ بود

عزیزم هرآزمایشگاه یه جور نشون میده.من بچمو تو هفت ماه ازدست دادم وفک کنم اگه دکترم آمپول آنوکسا می‌نوشت برام این اتفاق نمی افتاد

چرا داده  تا اخر ماه هشتم گفته بخورم

خوبه خداروشکر انشالله بسلامتی بغل بگیریش فقط به پهلوی چپ بخواب وخوبم استراحت کن

خوبه خداروشکر انشالله بسلامتی بغل بگیریش فقط به پهلوی چپ بخواب وخوبم استراحت کن

فعلا هنوز سونو رشد نرفتم 

استرس دارم خيلي برام دعا كن چيزي نشه 

يا امام رضا ♥️