2777
2789
عنوان

میخوام نامزدیمو بزنم به هم

957 بازدید | 52 پست

سلام خانوماوقتتون بخیر. هروقت من بهش پیام میدادم یادیر جواب میداد یا سردبود به بهانه مذهبی بودن وگناه. یه بار تصمیم گرفتم پیامش ندم واون شروع کننده پیام بود برااولین بار، خواستم مثل خودش رفتار کنم جوابشو ندادم تاشب شد وقتی پیاماشو خوندم شکه شدم آخه هربار سرهرچیز کوچیک تهدید به تموم کردن رابطه میکرد. اینبار طاقت نیاوردم ومنم مثل خودش بی احترامی هاشو جبران کردم وگفتم بهم میزنم فقط منتظرم چندروزدیگه بابام که برگشت باهاشون درمیون بزارم. یکی از دلیلام هم بی احترامی هایی هست که قبلا به خودم وخانواده ام کرده. بابام هنوز برنگشته لطفاهرنظری دارید برام بنویسیدتاتصمیمو باقاطعیت بیشتری عملی کنم💕🖐🏼😁

دنبال بهونه بود!

دوست عزیزی که وقتی تو بحث با من کم میاری میری سراغ چک کردن تاپیک هام و سنم....                                        ‌   با این رفتارت در چشمم احمقی بیش نیستی!پس یا ریپلای نکن،یا وقتی ریپلای میکنی فقط و فقط راجع به اون موضوع صحبت کن.چون تاپیک های من به تو مربوط نیست 😚😄    دوست گرامی!  خداروشکر ‌من نام کاربری ها یادم نمیمونه .اگر تو یه تاپیک باهات بحث کردم،بدون دشمنت نیستم.ما دوتا آدمیم با دوتا تفکر جدا از هم! طبیعیه که عین هم فکر نکنیم.  و اون تفکر تا توهین به اعتقادات و باور کسی نباشه،محترمه😇پس اگر بعد از بحث با من،دیدی تو یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم،تعجب نکن.چون نمیشناسمت و فقط یا باهات موافقم یا مخالف😆اگر جوابی از سوی من دریافت نکردین بدونین قطع امید کردم ازتون🥱🙏قابل توجه برخی دوستان گله مند : لینک پیام ناشناس مثل اینه که یه دسته شمشیر بذارید جلو یه عده ،پشتتون رو بکنید بهشون و توقع داشته باشید براتون باهاش میوه پوست بگیرن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی هنوز نامزدی و هیچی نشده به خانوادت و خودت بی احترامی کرده بدون در اینده بدتر میشه که بهتر نمیشه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

کار خوبی کردی قبل اینکه اسمش بیاد تو شناسنامت

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
من یه سوال دارم آیا سوال پرسیدن درباره ی درآمد مادر خواستگار واینکه بگی همسرتون براتون‌چیزی گذاشته ی ...

خواستگارت درامد پدرو مادرتو پرسید؟

اگ خواستگارت خودش درامد داره زیاد جالب نبودهسوالتون