سلام خانوماوقتتون بخیر. هروقت من بهش پیام میدادم یادیر جواب میداد یا سردبود به بهانه مذهبی بودن وگناه. یه بار تصمیم گرفتم پیامش ندم واون شروع کننده پیام بود برااولین بار، خواستم مثل خودش رفتار کنم جوابشو ندادم تاشب شد وقتی پیاماشو خوندم شکه شدم آخه هربار سرهرچیز کوچیک تهدید به تموم کردن رابطه میکرد. اینبار طاقت نیاوردم ومنم مثل خودش بی احترامی هاشو جبران کردم وگفتم بهم میزنم فقط منتظرم چندروزدیگه بابام که برگشت باهاشون درمیون بزارم. یکی از دلیلام هم بی احترامی هایی هست که قبلا به خودم وخانواده ام کرده. بابام هنوز برنگشته لطفاهرنظری دارید برام بنویسیدتاتصمیمو باقاطعیت بیشتری عملی کنم💕🖐🏼😁
من یه سوال دارم آیا سوال پرسیدن درباره ی درآمد مادر خواستگار واینکه بگی همسرتون براتونچیزی گذاشته ی ...
معلوه اشکال داره این چه سوالیه اخه
یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم میکنه میگن اشکال نداره شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
نمیدونم والا چی بگم پدرم میگه من نپرسیدم ولی شک دارم
خب بهش بگو پدر من میگه من نپرسیدم بگو میتونید روبرو کنید چون اگه پدرتون این سوالو پرسیده باشه واقعا زشت بوده کارشون
یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم میکنه میگن اشکال نداره شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن