2777
2789
عنوان

بارداری

104 بازدید | 18 پست

وقتی میام نی نی سایت دوساعت دنبال تاپیکای بارداری میگردم هیچ پیدا نمیشه هر چرت و پرتی هست جز مسائل بارداری 

چقدرم بچه مچه هست یکی میخواد انتخاب رشته کنه یکی کنکور داره این چه وضعشه 🥴🥴خیلی غر زدم نه 😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه اول راهم منتظرم ۱۲هفته بشه برم ان تی دلم میخواد جنسیت بدونم 

ان تی به من جنسیت نگف ولی گف بهم انومالی دقیق اندام تناسلی تشکیل شده و میگیم انومالی بهم گفتن من ان تی بیشتر نگران سلامتیش بودم ایشالا ک نی نیت سالم میاد بغلت

برای ظهور اقا امام زمان یه صلوات بفرستید😍😘
من تازه اول راهم منتظرم ۱۲هفته بشه برم ان تی دلم میخواد جنسیت بدونم 

منم هفته ۱۲ هستم 

هفته چند جنسیت مشخص میشه

دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵