2777
2789
عنوان

به جای من رفتن پیش شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 66 پست

چه بی‌شعور بودن ولی خب خودتم کم‌کاری کردی نباید تنها شوهرت میفرستادی

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ بهشون نگفتی ؟نپرسیدی چرا بهت خبر ندادن ؟

نه نگفتم چیزی فقط استوری گذاشتم که به جای آدما تصمیم نگیریم و فک کنیم بهشون خوبی کردین چون با نادیده گرفتنشونداریم بهشون توهین میکنیم ... الانم جاریم که اونجاس پیام داده خیرباشه چی شده انگار. که نمیدونه چی شده 

چه بی‌شعور بودن ولی خب خودتم کم‌کاری کردی نباید تنها شوهرت میفرستادی

تنها نفرستادم که دیروز با پای خودش رفت بستری شد قرار بود امروز قبل عمل بهم زنگ بزنه که برم پیشش 

نه نگفتم چیزی فقط استوری گذاشتم که به جای آدما تصمیم نگیریم و فک کنیم بهشون خوبی کردین چون با نادیده ...

گذاشتن استوری تیکه دار خدایی خوب نیست

به جاش کاری کن که چیزی که دوست داری بشه و تسلیم خواسته بقیه نشو

تنها نفرستادم که دیروز با پای خودش رفت بستری شد قرار بود امروز قبل عمل بهم زنگ بزنه که برم پیشش  ...

ناراحتی نداره

یه اسنپ بگیر برو یه سر بزن تا ببینن تو هرشرایطی میخواستی اونجا باشی

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
مادرم فوت شده وگرنه حتما اینکارو میکردم

الان‌هیچکسو نداری بچه هاتو بزاری پیشش بری بیمارستان؟

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
من برا اونا تصمیم نگرفتم ولی اونا ادعا میکنن عاشق دوقلوهامون هستن و هر روز یکی دوساعت میبرنشون پس گر ...

چی بگم،یعنی نوه از بچه شون عزیز تر باشه؟چون درکت نمیکنم قضاوت نمیکنم و تاپیک رو ترک میکنم به امید خدا امیدوارم حال همسرتون هم زودتر بهتر بشه 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

من برا اونا تصمیم نگرفتم ولی اونا ادعا میکنن عاشق دوقلوهامون هستن و هر روز یکی دوساعت میبرنشون پس گر ...

عزیزم خوب شاید نمیتونستن نگه دارن. دلیل نمیشه چون عاشق بچه ها هستن همیشه موظف باشن به نگهداریشون! 

بعدم مادر و خواهرشن غریبه که نیستن! به نظر من حساسیت زیادی خوب نیست

Kiziim
شما به من بگید من الان باید چه رفتاری داشته باشم.. چون صد در صد هرروز میبینمشون

به نظرم سر سنگین بشو و کمتر بچه هات ببر پایین پیششون یه مدت هم تنها نرو حتما با شوهرت برو 

طی روز نرو اونجا