خیلی ناراحت و عصبانیم نمیدونم باید الان تو این شرایط چه واکنش از خودم نشون بدم .. ما تو یه مجتمع زندگی میکنیم که طبقه پایین مادر شوهرم و دختراش و طبقه دوم برادر شوهرم و زن بچش ماهم طبقه بالا زندگی میکنیم .. همیشه هم سعی کردم روابطم باهاشون براساس احترام باشه به کسی بدی نکردم تا حالا و باکسی بدجنسی نکردم همیشه هم اونا رو خونواده خودم دونستم .. یه بچه دوقلو هم دارم که هر روز میبرمشون پایین با عمو و عمه هاشون بازی کنن ..عاشق شوهرم و بچه هام هستم .. شوهرم امروز عمل داره دیروز با پای خودش رفت بستری بشه قرار بود امروز قبل عمل تماس بگیره برم پیشش تا بعد عمل بمونم .. الان یهو خواهر شوهرم زنگ زده که ما رفتیم اونجاییم تو هم بمون پیش بچه هات ... آخه برای چی به جای من تصمیم میگیرید که من کنار شوهرم نباشم به چه حقی نادیده گرفتین همتون رفتین حتی خبر ندادن تعارف نکردن که داریم میریم میخوای بیای بامون برا خودشون بریدن دوختن رفتن اونجا .. اگه خیلی به فکر بچه ها هستن خب خودشون دوساعت میگرفتنشون من میرفتم بیمارستان..از طرفی شوهر من انقدر معذب میشه و اگه نیاز داشته باشه کسی کمکش کنه به کسی نمیگه من اگه پیشش باشم راحت تره تا بقیه ... شما جای من چه حسی دارید و چکار میکنید
چه بیشعور بودن ولی خب خودتم کمکاری کردی نباید تنها شوهرت میفرستادی
خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه نگفتم چیزی فقط استوری گذاشتم که به جای آدما تصمیم نگیریم و فک کنیم بهشون خوبی کردین چون با نادیده گرفتنشونداریم بهشون توهین میکنیم ... الانم جاریم که اونجاس پیام داده خیرباشه چی شده انگار. که نمیدونه چی شده