2777
2789
عنوان

پسر نه ماهه و پرستار..

513 بازدید | 29 پست

سلام..من یه پسر کلاس سوم دبستان و یه پسر نه ماهه دارم..دهم این ماه مرخصی زایمانم تموم شد..از اول ماه پرستار گرفتم که یه هفته با خودم باشه تا اخلاق و قلقای بچه دستش بیاد..بیشتر بخاطر پسر بزرگم پرستار گرفتم چون فقط یه روز تو هفته میره مدرسه و تو خونه بمونه افسرده میشه..اگه کسی تجربه ای داره بیاد اینجا..خیلی نگرانم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم که از این شرکتا پرستار گرفتم..لیسانس کتابداری ، همه چی هم شرکت تضمین کرد اما بچه نداشت..اشتباه کردم اکی دادم..بعد یه هفته که با خودم بود هفته ی بعد گفت بچه گریه میکنه منم فکر میکردم پرستاری بچه کار راحتی اما الان از پسش برنمیام..تازه فهمیم خانم تجربه پرستاری تو خونه ی مردم رو نداشته و فقط بچه های خواهر برادراشو نگه میداشته..هیچی کلی با اون شرکت داد و بیداد کردم..همون فرداش یه پرستار دیگه فرستادن که 5شنبه جمعه بیاد تا من تایید کنم..حالا از شنبه اومده..الان روز دوم..این روانشناسی خونده بچم داره تو مهدکودک هم کار کرده..خیلی نگرانم..خواهشن بیایید بهم روحیه بدید

خب بزار پیشه خواهری مادری کسی به اون یه مقدار پول بده به عنوانه اینکه کمک کرده

هیچ کدوم نگه نمیدارن..به همه گفتم حاضرم بیشتر از پرستار هم پول بدم اما نیومدن..میگن بیار خونه ی ما..منم چون موقع پسر دیگم خیلی سختی کشیدم گفتم نه..دوسال مادرم نگه میداشت سر هرماه بیشتر از پرستار هم براش واریز میکردم اما بازم غرغر میکرد..بعدم بردم مهد..اونجام سرآوردن بردن خیلی اذیت شدم

مخالفم پرستارم، تواین زمونه نمیشه به هرکسی اعتماد کرد، باز هرطور صلاح میدونید

چاره ای نداشته باشی میزاری..تو این زمونه اگه نتونی خرج زندگی رو دربیاری مجبوری بری سرکار..بعدم من هم تجربه نگهداری بچه پیش مادر و هم مهدکودک رو دارم..اونجام خیلی اذیت شدم اما حالا از پسرم میپرسم میگه خیلی هم بهم خوش میگذشت در حالی که خونه مامانم هم صبحا گریه میکرد تو مهد کودک که تا یه ماه اما بعدش بدو بدو میرفت..فقط صبحا چون زود میبردمش غرغر میکرد..

هیچ کدوم نگه نمیدارن..به همه گفتم حاضرم بیشتر از پرستار هم پول بدم اما نیومدن..میگن بیار خونه ی ما.. ...

خیلی شرایطه سختیه حالا اگه دومی دوسه سالش بود میشد بزرگه نگهداریش کنه ولی خب خیلی کوچولوئه🥲 پرستار سن بالا بگیر پس که انرژی برا کارهای خارج برنامه نداشته باشه😂

ماییم و نوایِ بی نوایی بسم الله اگر حریف مایی...🦋
اینم بگم که از این شرکتا پرستار گرفتم..لیسانس کتابداری ، همه چی هم شرکت تضمین کرد اما بچه نداشت..اشت ...

نکزان نباش

منم بچه ۹ ماهمو برد مهد

وقتی مجبوریم و مخارج این همه بالاست چاره نداریم

عذاب وجدان نداشته باش

دوتا بچه مو میبرم مهد اگه پرستار نطمئن پیدا کنی که عاللبیه

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

من دانشجوام از ۱۶ ترمم شروع میشه مرخصیمم تموم میشه باید برم دانشگاه و بچه هامم سه قلوان و چهار ماهشونه و از روز اول همسرم دوتا پرستار براشون گرفت تقریبا بیشتر وقتا هستن پیش بچه هاام فقط شبا موقع خاب نیستن پیششون خیلی ام راضی ام نفری ام ۶۵۰۰ حقوق میده همسرم بهشون