2777
2789

سلام من این ماه قرص لتروزول رو مصرف کردم و ۱۳پریودی هم اچ سی جی رو تزریق کردم ۲تا تخمک هم همون روز توی سونو نشون داد واسم

الان روز ۲۶ از پریودیمه و ۱۴ روز بعد از تزریقه ولی بیبی چک منفی نشون میده این یعنی که هیچگونه امکان باردار بودنم نیس این ماه هم؟و آزمایش خون هم ندم دیگه؟

خیلی حالم بده 

بیشتر سوالم اینه که مگه نیس که آمپول اچ سی جی توی بدن اثرات هورمونی باقی میذاره تا ۱۴روز و حداقل یه هاله ی مثبت رو میندازه

پس چرا من حتی اون هاله رو دیروز و امروز نداشتم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز که از موعدت نگذشته،به نظرم صبر کن یه چند روز دیگه دوباره بی بی بزن

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!

سلام دقیقا منم مثل شما اچ سی جی و لتروزول مصرف کردم منتها من از تزریق آمپول بیست و دو روز میگذره بی بی چک گذاشتم قبلی ها منفی بودن دیروز بی بی کمی هاله انداخت امروزم گذاشتم منتها هنوز هیچی نمیبینم فک کنم منفیه با این حالم پریود نمیشم علایم هم کمر و زیر شکم مخصوصا تخمدام سمت چپ و ترشح سفید دارم دکترمم دیروز گفت آمپول پروژسترون بزن میترسم بزنم که نکنه یه وقت حامله باشم و ضرر داشته باشه😥😥

سلام دقیقا منم مثل شما اچ سی جی و لتروزول مصرف کردم منتها من از تزریق آمپول بیست و دو روز میگذره بی ...

سلام بچه هاممنونم که هستید

خیلی غمگینم به خصوص از حرفای مردم و این ماه بیحاصل

من خیلی علائمم شبیه بارداریه این ماه سمت راست رحمم که درد خیییلی زیادی داره نوک سینه ها که عجیب حساسیت ودرد داره الآنم کلا تمام زیر ناف سنگین و درد داره و بوی ادرار هم عجیب شده

شما تا پریودت صبر کن ایشالله که مثبته احتمالا لقاح دیر انجام شده بی بی چکت هاله نداشت؟

نه اصلا هاله نداشت ببشتر تعجبم به همینه که آمپول و لتروزول هم که امکان هاله انداختن دارند اصلا دخیل نبودند