2777
2789

از رشته تون 

بازار کارش

درامدتون 

خوبه یا نه!

بگید!هرچی که فک میکنید لازمه برام بگید🙁

پیشاپیش ممنون💖

تا دکترا باید ادامه بدی که شغل خوبی داشته باشی

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا میشناسم با لیسانس سرکارن

سر کار که هستن. با حقوق معمولی.. من گفتم کار خوب.. 

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
مطمئنی؟!

گلم ارشد روانشناسی دارم 

یعنی الان خودتون سرکار نمیرید؟! کاری براش نیست،حتی با ارشد!!

چرا هست.. ولی شغلهایی با حقوق خیلی معمولی ک من شاید راضی نیستم..

با دکترا مجوز مطب میدن. استاد دانشگاهی هست و... 

یعنی الان خودتون سرکار نمیرید؟! کاری براش نیست،حتی با ارشد!!

البته من کارشناسیم پرستاریه

سلام دوست من 

بازار کار رشته روانشناسی به گونه ای هست که بعد از فارغ التحصیلی میتونید در آزمون استخدام آموزش و پرورش شرکت کنید و در صورت قبولی  به عنوان آموزگار ابتدایی ، مشاور مدرسه ، دبیر روانشناسی فعالیت کنید (در صورتیکه شهر شما نیاز داشته باشه )

اگر بخوای روانشناس بشی باید مدت زیادی کارآموزی کار کنید برای کسب تجربه بیشتر و بعد امکانش هست که در همون محل جذبتون کنند برای کار ، و یا سرمایه داشته باشید و بعد از کسب تجربه مطب بزنید ، کارگاه های مختص به حیطه ای که میخواهید فعالیت کنید رو شرکت کنید تا هم دانشتون بره بالا و هم رزومه ای باشه برای اینکه بخواهید جایی بعدا فعالیت داشته باشید.  دوستان من اینگونه بودن .

در کل باید صبور باشید و این مسیر طولانی میطلبه اگر واقعا بخوای روانشناس باسوادی بشید .

چند سالته ؟  چرا میخوای روانشناسی بخونی و روانشناس بشی؟

۱۸ سالمه 

خب من دوست دارم در مورد ذهن انسان،ری اکشناش،کارا و خلاقیت هاش و تاثیر هر چیزی رو حرکاتش مطلع بشم 

دوست دارم روانشناسشم تا بتونم به بقیه کمک کنم.بتونم بهشون حتی یه ذره هم شده مشورت درست بودم.این دلایلم برای علاقه به روانشناسی هست

۱۸ سالمه  خب من دوست دارم در مورد ذهن انسان،ری اکشناش،کارا و خلاقیت هاش و تاثیر هر چیزی رو حرک ...

خب این احساس کنجکاوی خوبه ، با مطالعه کتاب هم در مورد این مطالب میتونی بخونی و به بقیه راهنمایی و مشورت بدی .

زمانیکه ما دانشجو بودیم یکی از اساتیدمون تو کلاس گفت اگر میخواهید روانشناس بشید واقعا باید ظرفیت شنیدن هر گونه مشکلاتی از مراجعینتون رو داشته باشید و همینطور توی روانشناسی نمیشه متعصب بود ، ممکنه مراجعت اصلا فرد معتقدی نباشه ، یا بالعکس زیادی افراطی باشه ، باید بدونیم با هر کسی چگونه و از چه راهی ارتباط برقرار کنیم تا مسئله اش رو براش روشن کنیم تا بتونه در جهت بهبود خودش گام برداره .

اول خوب تحقیق کن و ببین ظرفیت این شغل رو داری ؟ برای موقعیت اجتماعی که روانشناس داره دوست داری یا دغدغه اصلیت کمک به انسان هاست ؟ 

موفق باشی دوست من 

سلام عزیزم راجب یه چیزی ازت سوال دارم میشه بیای خصوصی

بیخیال گذشته ی رفته و آینده ی نامعلوم😍✨من میرسم به هرچی که میخوام❤خدا با منه😎حتی اگه همه رو به روم باشن اون پشتمه💎من همونم که هزار بارم زمین بخوره باز بچه پروعه و دو هزار بار بلند میشه😌💫