2777
2789

...؟

•• 𝘉𝘦 𝘤𝘢𝘳𝘦𝘧𝘶𝘭 𝘸𝘩𝘰 𝘵𝘰 𝘰𝘱𝘦𝘯 𝘶𝘱, 𝘰𝘯𝘭𝘺 𝘢 𝘧𝘦𝘸 𝘤𝘢𝘳𝘦, 𝘰𝘵𝘩𝘦𝘳 𝘰𝘯𝘦𝘴 𝘢𝘳𝘦 𝘫𝘶𝘴𝘵 𝘤𝘶𝘳𝘪𝘰𝘶𝘴...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبق آمار مدارس تیزهوشان بعد نمونه و غیر انتفاعی بعد دولتی 

در جهان فرمان کوروش اولین منشور بود*سر به تعظیمش سراسر بابل و اشور بود*سینه ی اسپارت را تا قلب یونان چاک کرد*پشت بخت النصر را ساییده و بر خاک کرد*ما از اسلاف همان خونیم از آن ریشه *پاسدار نام پاک پارس تا همیشه   

فک نکنم 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
اگه دبیرستان بری خیلی خوبه ولی راهنماییش خدا نصیب گرگ بیابون نکنه

منم نهمم تاحالا تو مدارس عادی خوندم. بنظرتون برای قبولی باید در حد کتاب خوند یا بیشتر؟

بستگی داره اون مدرسه تیزهوشان دبیراش خوب باشن یانه برای ما سال اخر استادای کنکور میاوردن 

برای قبولی چقدر خوندین و چیا خوندین؟

اگه در حد کتاب بود که خیلی خوب بود باید کتابهای کمک درسی خیلی کار کنی 

وضع مالیمون یکم تو این اوضاع خراب شده. دلم نمیاد بخاطر کتابا بهشون فشار بیارم. کمک درسی برای همه درسا؟

برای قبولی چقدر خوندین و چیا خوندین؟

الان نبین تو سایتم‌ پارسال بچه خییییلی درس خونی بودم کلن سرم تو کتاب بود تفریحی نداشتم فقط عید اونم چن روز اولش استر بودم

رفیق اونیه که بهش بگی ادم کشتم.جواب بده کجا دفنش کنیم✌

من مدرسه عادی بودم و تو بدترین شرایط

حتی یه اتاقم نداشتم توش درس بخونم

الان چندتا از همکلاسیای دانشگام تیزهوشان بودن رتبشونم مثل منه تقریبا

ناامید نشو دوست عزیز تلاش کن

الان نبین تو سایتم‌ پارسال بچه خییییلی درس خونی بودم کلن سرم تو کتاب بود تفریحی نداشتم فقط عید اونم ...

کتابای کمک درسی بیشتر میخوندین؟ یا کتابای درسی؟

تیزهوشان 

تو دانشکده ی پزشکی تقریبا ۹۰ درصد از تیزهوشان اومدن

تینا.م هستم، یه کوچولویی رو دارم بزرگ میکنم بنام بادوم🐩🐩🤠دانشجوی نی نی سایت از اون نسلی که پاش به دانشگاه باز نمیشه به لطف کرونا 🐥تهرانم ولی عازم رشت اگه کرونا بخواد🍻