2777
2789

میگم مامان من هر موقع کلر داشتم کمکم بودن به غیر اینکه کلا مادر گردن آدم حق داره

ولی مادرشوهر در مشکلات و سختی های من کجا بوده؟ مدیون نیستم که کمک کنم دخترشون کمک کنه که اینقدر براش کمک هستن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعدچن باری اومده خونه مامانم  مامانم گفته بمن بزار بعد ابجیات میشورن یا خودم میشورم شوهرم گفته بزار دوتا بشقابه بشوره خونه مادر من اندازه ی ظرف های ی عروسیو میشوره اینا ک چیزی نیس

هرگـــز شخصی ک ترو دوست داره وبهم اهمیت میده رو نادیده نگیر.  ی روز ممکنه متوجه بشی ک ماه رو وقتی داشتی ستاره هارو میشماردی از دست دادی 🤗🤗
میگه خب مادر منم در حد مادرت باید باشه اونوقت چی میگی؟ 

بگو هیچوقت مادر تو در حد مادر من نیست و نمیشه

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️

بهش بگو برام فرقی ندارن ولی اونجا نیاز به کمک داره خونه مامانتو خواهرات و مامانت خودشون انجام میدن 😅

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

میگم مامانم جز من دختری نداره (واقعا اینطوره)

ولی مادر تو ماشالله دورش شلوغه و پر از دختر

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
میگه خب مادر منم در حد مادرت باید باشه اونوقت چی میگی؟ 

بگو‌ نمیدونستم دوبار به دنیا اومدم. چه چرتیه. درسته مادرشپهر پدرشوهر تو فرهنگ ایرانی حرمت دارن ولی در نهایت تو دخترشون نیستی عروسشونی تمام. اگرم بهشون میگیم مامان و بابا به خاطر حرمته. اینکه  از سر محبت کاری براشون کنی فرق داره ولی نمیتونی بگی مادرش در حد مادرم!