2777
2789
عنوان

عروسی مزخرف

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 140 پست
نسل بچهای ما خیلی خوب و بهتره برای خودشون و عروس ودامادهامون... چون همه یک یا دوبچه دارن و مسئولیت پ ...

دقیقا همینطوره 

نسل ما درکش بیشتره 

اخه میدونی بعضیا دارند و نمیدن با کسی که نداره و از یه سری چیزا چشم پوشی میکنه خیلی متفاوته . 

بعد میگن وظیفه نیست ادم دلش میسوزه . چرا پس الکی تو خواستگاری قولای بی خود میدن. بعد میری میبینی جیب شوهر بدبخت خودت خالی شد اول زندگی با وام و فلان شروع باید بشه ! خب از همون اول بگن نکنید نداریم و 

بخدا من نمیخواستم برم اتلیه و ارایشگاه مادرشوهرم گف من ارزو دارم و فلان . رفتیم و حالا فهمیدم شوهرم خرجارو داده و الان زیر صفریم. خب اگر میدونستم اینطوریه اصلا اجازه نمیدادم. 

چی بگم شانس ماست کلا 

شما کی ازدواج کردی ؟  من اقلام ضروری رو خریدم فقط خیلی بیشتر از 60 تومن شد من تازه امسال رفتم ...

هر وقت ازدواج کردم چه ربطی داره 

شمام از جیزی خبر نداری همینطوری میگی 

من کلی وسیله قسطی خریدم خودم تا دو سال بعد ازدواجم قسط میدادم 

تلاش کردم عزیزم تلاش 

کدوم قماش 😂من خودم عروسم با ۵ تا جاری حرف بزن ولی خودم و زندگیم مهم بوده 

از اونورم شوهرم تلاش کرده فکر نکن خیلی راحت بوده زندگی

روز خوش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشگلم وقتی داری اینجاتاپیک میزنی منتظرهرنوع نظر از هر زاویه دیدی باش،ماهم طبق نوشته خودت نظرمیدیم،چ ...

برام مهم نیست دیگه اما غریبن و ماتوخانوادمون همین‌رسم داشتیم خانواده‌پسر برا پسرش خونه‌وماشبن‌وهمه چیو اوکی کرده بود ولی خب برای پسرشون نخریدن و برای منی ک ندیدم عادی نبود الانم شده عروسیمو باکمترین هزینها بدون ریخت وپاش میگیرم ک هم رواونا فشارنیاد هم روهمسرم‌و انشالله همه چی بخوبی و خوشی تموم شه ولی شوهرم از رفتارخانوادش بشدت ناراحت شده چون اونم سنی نداره بخاد ک عروسی بگیره سرمایش اونقد نیست باشرایط الان نمیشه واقا تنهایی بارعروسیو بدوش کشید

ن قرار نیست کلی گفتم، تو رسم ما پول میدن اونم اینکه پول رو میدن به پدر عروس و پدر داماد. اگه پدر عرو ...

چه جالب ....پس ی جورایی عروسی میگیرن ک  هزینه هایی ک کردن ی کمی جبران بشه😆 اینطوری خوبه  عروسی ساده ولی پرجمعیت باشه ک کل پول جبران بشه....گلم بچه کجایین شما؟

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
ببخشيد خانواده پسر بره خاستگاري يعني تعهد داده كه خرج عروسي رو بده؟يا اگر هر خانواده اي پاشن برن خاس ...

اره باید بدن 

و نباید برن خواستگاری  و قول الکی بدن

اون مال قدیم بود که خود پسر میداد الان نمیشه خرجا زیاده ه

همون اول طی کنن ما عروسی نمیتونیم بگیریم 

دختره هم با چشم باز ازدواج کنه 

دقیقا همینطوره  نسل ما درکش بیشتره  اخه میدونی بعضیا دارند و نمیدن با کسی که نداره و از ...

اتفاقا ممم ازهمین میترسم میترسم همین وامی ک برداشته شوهرم اخرش بگن خودتون وامشووبدین ۱۲۰۰وام ازدواج باون ۱تومن بشه ۲وخرده اول زندگی ن میشه مسافرتی رفت و ماه عسلی و خوشی فقدبایدبشینی توخونه وام وقسط بدی 

هر خانومي كه اينجاست اگر خانواده شوهر هستش خودش هم عروس هست مگه ميشه فقط عروس بود يا فقط خانواده شوه ...

شاید هنوز تو شرایط گرونی که ماهستیم نرسیده و درکمون نمیکنه 

من فقط واگذار میکنم به خدا . یه روز دقیقا حرفای من میاد جلو چشماشون

اتفاقا ممم ازهمین میترسم میترسم همین وامی ک برداشته شوهرم اخرش بگن خودتون وامشووبدین ۱۲۰۰وام ازدواج ...

گلم ما الان همینیم 3میلیون قسط میدیم 

حقوق شوهرم 5 تومنه . 

من اگر میدونستم اخرش این میشه خیلی تصمیمات دیگه میگرفتم 

ولی خب نمیدونستم . یعنی تو عمل انجام شده قرار گرفتم 

ولشون کن .من درکت میکنم

اره باید بدن  و نباید برن خواستگاری  و قول الکی بدن اون مال قدیم بود که خود پسر میداد ال ...

اگر قول بدن بله حرف شما درسته بايد به حرفشون عمل كنند اما صرف خاستگاري تعهدي براي خانوادع پسر ايجاد نميشه والا من هر خاستگاري ديديم تعارفات مرسموم بود و تعهداتي كه پسر بايد بده اصلا تو خاستگاري نديدم كع خانواده پسر تعهد يا قولي بدن 

شوهر خودم هم قبل از خاستگاري بهش گفته بودم كه اگر ميتوني خودت از پس ازدواج بربياي بيا خاستگاري اگر قراره بابات هزينه اي بده لطفا نيا چون كمك خانواده ها دخالت هم مياره

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
همین بخدا من رفتم باشوهرم ی یخچال برداش ۱۵تومن ینی فک کن‌پایین ترین قیمتو برداشتم ک روش حتی فشار نیا ...

اره منم یخچالم شد 15 . ارزونترین . دیگه نمیشه تو کلمن وسایلو خنک نگه داشت 

هی میگن ساده ساده 

از این ساده تر نمیشه . 

هیچکس ما جوونارو تو این گرونی درک نکرد حتی پدر مادرامون چه برسه کاربرای این سایت

شاید هنوز تو شرایط گرونی که ماهستیم نرسیده و درکمون نمیکنه  من فقط واگذار میکنم به خدا . یه رو ...

چي رو واگذار ميكنين به خدا؟من خودم جزو كسايي هستم كه گفتم خانواده ها وظيفه اي ندارن اگر كاري انجام ميدن لطف كردن اگر انجام نميدن هم وظيفه شون نيست 

خودم هم برادر و خواهر دارم در مورد هر دوشون هم اينحرف رو ميزنم 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
دقیقا منم همینو گفتم جانم ولی میگن ن‌پسراوله مارفتیم همه جا خرج وپول دادیم بایدمردم جبران کنن بخاطر ...

بگو شما رفتی اونجا خوردی کادوشم بردی 

شما هرچقدرم کادو جمع کنی اندازه هزینه عروسی برات جمع نمیشه

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
اگر قول بدن بله حرف شما درسته بايد به حرفشون عمل كنند اما صرف خاستگاري تعهدي براي خانوادع پسر ايجاد ...

الان میگن همون اول مشخص شه 

هیچ پسری ظرف سه چهار سال کار کردن نمیتونه هم خونه ماشین خودش بخره هم عروسی بگیره هم خرجای ازدواجو تقبل کنه اون واسه سه چهار سال پیش بود الان نمیشه . حقوقا با خرجا نمیخونه

واینو خانواده هامیدونن. وقتی تو جلسه خواستگاری دارایی های داماد مشخص میشه ، خانواده عروس میپرسه با چه بودجه ای میخواین امکانات فراهم کنین ؟ و اونجاس که خانواده  داماد میگن ما کمک میکنیم و فلان 

میگم الان نمیشه دیگه به هیچ عنوان . خانواده ها کمک نکنن جوونا نمیتونن زندگی شروع کنن 

میبینی که امار ازدواجم اومده پایین 

من تصمیم گرفتم تا خونه و پس انداز واسه بچم اوکی نکردم نیارمش. زندگی رو چرخوندن به اندازه کافی سخت هست تو این کشور دیگه ما به عنوان والدین نباید سخت ترش کنیم واسه پاره تنمون 

نمیدونم مننظورم رو گرفتین یا هنوزم میگین وظیفه نیس و از این حرفا . خانواده ای که داره واسه استارت زدن زندگی فرزندش باید کمک کنه . خانواده ای که نداره هم صادقانه به دختر شرایط رو میگه حالا تصمیم با دختره  که قبول کنه یا نه . اگر قبول کرد دیگه نباید شکایتی داشته باشه 

حالا نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه .