2821
2789
عنوان

فست فود و غذای بیرونی

117 بازدید | 10 پست

شما به طور متوسط در ماه چند بار از بیرون غذا میگیرید؟ فست فود و غذای رستورانی در ماه چند بار میخورید؟

🌺یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا ان شاءالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍.                💕ان شاءالله به امید خدا یه روزی امضام این بشه: و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم/ بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت.       

ماهی یکبار

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقريبا ٥ يا ٦ بار

اخر هفته ميريم بيرون غذا ميخوريم

وسط هفته ام گاهي پيش بياد من تنبليم بياد غذا درست كنم از بيرون سفارش ميديم ولي اصولا درست ميكنم يا وسيلشو ميخريم خودم درست ميكنم فست فوديو

💔🌈

هفته ای ی بار معمولا آخر هفته ها

عمل کنید عمل ؛ سپس آن را ناتمام نگذارید درتصمیمی که گرفته اید استقامت بورزید استقامت صبور باشید صبور پرهیزکاری پیشه کنید پرهیزکاری. قطعا برای شما پایانی است ﴿بهشت﴾ خود را به آن پایان برسانید. با انجام آنچه خداوند از حق خود بر شما واجب کرده و وظایفی که برای شما بیان داشته به خداوند روی آرید. من شاهد شمایم و در روز قیامت به نفع شما شهادت خواهم داد. نهج البلاغه حکمت 178

به نظرتون رنج نرمالش که ادم وضعیت اقتصادی معمولی داشته باشه و بخواد ولخرجی هم نکنه در ماه چند بار غذای بیرون خریدن خوبه؟

🌺یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا ان شاءالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍.                💕ان شاءالله به امید خدا یه روزی امضام این بشه: و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم/ بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت.