2777
2789
عنوان

تلفظ اسم دختر بیاین لطفا

247 بازدید | 19 پست

به سختی بعد کلی گشتن دو تا اسم خوب پیدا کرده بودم و میخواستیم یکی از این دو تا رو بزاریم 

حالا امروز که رفتم تو سایت ثبت احوال دیدم اونجا اصلا یه تلفظ دیگه واسه ایم اسما گذاشته    

دیگه جون ندارم دنبال اسم بگردم کلی گشتم تا این دو تا یکم به دلم نشست  

اسما ایناست 

آدرينا : یه نفر میشناسم به این اسم adrina صداش میزنن ولی تو سایت ثبت احوال تلفظشو زده /ādarinā/  به معنی [(آدر = آتش + ين (پسوند نسبت) + الف اسم ساز)]، 1- آتشين، سرخ‌روي؛ 2- (به مجاز) زيبارو (؟).

لنا : اینو هم من lena فک میکردم باشه ولی تو سایت زده /lanā/ به معنی (عربي) نصيب و بهره.

حالا چیکار کنم ؟؟ اطراف شما کسی هست با این اسما؟ چطوری صداش میزنن؟؟ من اصلا این تلفظارو دوس ندارم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن ما آریانا داریم و آنیتا . رزیتا. 

از کتابفروشی پرسیدند: وضع کسب و کارت چگونه است؟گفت: بسیار بد، چون آنهایی که پول دارند اهل مطالعه نیستند و آنهایی هم که سواد دارند پول ندارند !!!

هرچی صدا کنی همونو میگن دیگه ثبت احوالو چیکارداری

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

یه آدْرینا میشناسم ولی من برعکس شما قبلا فکر میکردم آدَرینا درسته! الان نمیدونم کدومش میشه 

لِنا ما داریم تو فامیل، لَنا نشنیده بودم

📍جز درآوردن زبان کاش شما را هنر دیگری نیز بود! 🌘زخم بر تنِ «ایران» می‌زنند؛ ما که از شکوهِ آن روز آگاهیم، از درد به خود می‌پیچیم... 💜چشم به آتش وسط خیمه دوخت و گفت: میدانی که من چه کسی را توی دنیا از همه بیشتر دوست دارم؟ با خواب‌آلودگی گفتم: من را؟ با لبخند گفت: قبل از تو!.. شانه هایم را بالا انداختم و او زمزمه کرد: خدا را! (پارسیان و من_آرمان آرین) 💎مشکل از آدمها و این همه واژه که ساختند نیست، بعضی حرفها که خیال میکنیم گفتنی نیستند اصلا حرف نیستند، احساسات بی واژه‌ای هستند که با درد خو گرفتند و جایشان فقط در سینه آدمهاست، نه بر زبانشان.(فصل پنجم عاشقانه‌هایم_فاطمه ایمانی) 🦚بیا که دوش به مستی سروش عالم غیب/نوید داد که عام است فیض رحمتِ #او 💚او 💛و به یاد برگزیدهٔ او، خورشید ایران زمین ☀️(تیدا) زمزمه کرد: سپاس اهرمن! سپاس که باز هم به خاطرم آوردی که ایزدم درست میگوید! ... من کودکم را از خودم بیشتر دوست دارم، نه از خدایم! خدایی که نمیگذارد زانو زدن منِ بی همتای خلقت، در برابر تو ناچیز به سجده تبدیل شود، سزاوار کنار گذاشته شدن نیست! (تیدا، زاده نور یا تاریکی؟!_نسترن خدابنده=EVRINA) 🌹مهربان و مهربانو! اگه تو دیدگاهم واژگان کهن پارسی رو بکار بردم و برات ناآشنا بودن به شیوه سخنگوییم نخند🙂 من تلاش میکنم از زبانی گرامی که بازمانده پیشینه ایرانِ کهن هست ولی داره از بین میره پاسبانی کنم 🔥نوشتار «نماد آتش در ایران باستان_سایت پارسیان دژ» رو بخونید و چرایی ارزش آتش در ایران رو بدونید.

واااااااا 

عزیزممم حتما اشتباهیی شدههههه

وگرنه آدرینا و لنا خیلی اسمای معروفی هستن 

اسی جون اگه میخوای بزاری لِنا بزار 

خیلی قشنگه این اسم🥺😍

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
تلفظ هاي شما درسته شكل نوشتاريش كه يكيه شما جوري ك عموم مردم تلفظ ميكنن بگين

اخه میترسم یکی تلفظشو بدونه بعد بگه اسم بچتو بلد نیستی تلفظ کنی یه تحقیق میکردی